CHAMPIONS LEAGUE

Πήρε φωτιά το Twitter

Πήρε φωτιά το Twitter

Δείτε πως αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές την κλήρωση του Champions League και του Europa League μέσα από τα tweet τους στο Twitter.

Πολλά και ενδιαφέροντα σχόλια έκαναν παίκτες των ομάδων που βρέθηκαν στην κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης τόσο του Champions League, όσο και του Europa League.

Που; Όχι σε τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά δίκτυα αλλά στο Twitter...

"Τι κλήρωση! Πίσω στη Μαδρίτη για τα προημιτελικά!"... Ανυπόμονος δείχνει ο μέσος της Τότεναμ, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, ενόψει της αναμέτρησης με την... πρώην του, Ρεάλ Μαδρίτης.

* (http://twitter.com/rafvdvaart)

" Θα είναι δύο συναρπαστικά παιχνίδια κόντρα στην Τότεναμ για το Champions League. Προς το παρόν, σημαντικότερη είναι η επερχόμενη αναμέτρηση με την Ατλέτικο"... Προηγείται το τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

* (http://twitter.com/cristiano)

" Κληρωθήκαμε κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ...! Είμαστε έτοιμοι για όλα!"

.. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα μάλλον χάρηκε για την αντίπαλο που έλαχε στην ομάδα του στην προημιτελική φάση του Champions League.

* (http://twitter.com/3gerardpique)

" Η Τβέντε στην επόμενη φάση..τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα από εδώ και στο εξής. Αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε!"... Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Τζουζέπε Ρόσι ελπίζει για τη νίκη ενόψει της αναμέτρησης με την Τβέντε για τα προημιτελικά του θεσμού

* (http://twitter.com/GiuseppeRossi22)



" Όλοι χαρούμενοι με την κλήρωση; Σπουδαία παιχνίδια μεταξύ της ομάδας μου + Cfc!! Τα σπιρούνια πρέπει να έχουν θορυβηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης!"... Ο σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταθέτει την άποψή του για την κλήρωση του Champions League.

* (http://twitter.com/rioferdy5)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ