CHAMPIONS LEAGUE

Τα σενάρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Τα σενάρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός άγγιξε την απευθείας πρόκριση στους ''16'', αλλά μετά τα γκολ της Παρί και της Μπενφίκα στο φινάλε των παιχνιδιών θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τους Πορτογάλους την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός είχε το εισιτήριο για τους "16" στα χέρια του με το 1-1 στο Παρίσι και το 2-2 στις Βρυξέλλες. Και μπορεί η πρόκριση να παραμένει ανοιχτή μετά τα γκολ στο 90' της Παρί και της Μπενφίκα, αλλά βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την αδιάφορη Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική και τους αρκεί τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τους Πορτογάλους που φιλοξενούν την επίσης αδιάφορη Παρί. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός υπερτερεί της Μπενφίκα στην ισοβαθμία.

Πάμε να δούμε τον συνδυασμό αποτελεσμάτων σε Πειραιά και Λισσαβόνα. Αν ο Ολυμπιακός έρθει ισόπαλος στο Καραϊσκάκης, πρέπει η Μπενφίκα να μην κερδίσει. Στην περίπτωση ήττας των παικτών του Μίτσελ, οι Πορτογάλοι θα πρέπει να χάσουν και αυτοί.

Πάντως ότι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη, ακόμα και αν του γυρίσει η τύχη την πλάτη και δεν προκριθεί στους 16' του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να μην έχει όμως κανένα άγχος για το τι γίνεται στη Λισσαβόνα, η ομάδα του Μίτσελ νικά τους Βέλγους και περνάει για τέταρτη φορά από όμιλο του Champions League στην επόμενη φάση.

Η Παρί εξασφάλισε φυσικά όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον τρίτο όμιλο, ενώ η Άντερλεχτ επιστρέφει μετά τις 10/12 στις βελγικές υποχρεώσεις της.

Η βαθμολογία

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13

2. Ολυμπιακός 7

3. Μπενφίκα 7

4. Άντερλεχτ 1

Τελευταία αγωνιστική (10/12):

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Μπενφίκα - Παρί ΣΖ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ