CHAMPIONS LEAGUE

"Τα ψέματα ξεπέρασαν κάθε όριο"

"Τα ψέματα ξεπέρασαν κάθε όριο"
INTIME SPORTS

Διαβάστε την αντίδραση από την επίσημη Μέταλιστ για το δημοσίευμα που την φέρνει μπλεγμένη σε στημένο αγώνα

Την επίσημη αντίδραση της Μέταλιστ έφερε δημοσίευμα το οποίο την μπλέκει σε υπόθεση με στημένο αγώνα.

" Δεν μπορώ να πω ότι όσα γράφτηκαν και μέσω των ουκρανικών ΜΜΕ με εξέπληξαν. Τελευταία έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πίεση, αλλά αυτή την φορά τα ψέματα ξεπέρασαν κάθε όριο.

Μέχρι τώρα κανείς στη χώρα μας δεν ήξερε την γαλλική εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο, το οποίο στη συνέχεια αναμεταδόθηκε σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας, που πήραν αυτή την ανοησία και προχώρησαν σε υπερβολές", είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ Κονσταντίν Πιβοβάροφ και συνέχισε:

" Εμείς δηλώνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να ασκήσουμε αγωγή κατά της γαλλικής εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμηση και παροτρύνουμε τους ουκρανούς συναδέλφους τους να μην ενδώσουν σε αυτές τις προκλήσεις".

Τόνισε πως: " Πιστέψτε με, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή υπόδειξη για πιθανά προβλήματα. Κάθε μέρα επικοινωνούμε με τους εργαζόμενους στην ΟΥΕΦΑ, πρόσφατα εκπρόσωπός μας ήταν στη Νιόν για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς δεν είπε μία λέξη για τέτοια αρνητικά θέματα.

Αντιθέτως ήταν πολύ θετικά τα σχόλια, ακόμη και για την ομάδα μας και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, το όμορφο γήπεδό μας και το επίπεδο των υποδομών μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίπονη προσπάθεια προετοιμασίας της ομάδας για τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αντιδρούμε σε προκλήσεις".

Κατέληξε λέγοντας: " Για μία ακόμη φορά τονίζω στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι η αναφορά για πιθανή εξαίρεση της Μέταλιστ από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εν γνώσει τους ψευδής και προκλητική και θα αγωνιστούμε ενάντια σε αυτά τα ψέματα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ