CHAMPIONS LEAGUE

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τη σπουδαία πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Βίσλα Κρακοβίας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ομάδα της Κύπρου κατάφερε να πάρει για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια (ή τρεις σεζόν αν προτιμάτε) μία σπουδαία νίκη-πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σπουδαίο επίτευγμα δεν πέρασε στο... ντούκου από τα ξένα ΜΜΕ που ασχολήθηκε αρκετά με το γεγονός σχολιάζοντας του σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων.

Ξεκινάμε πρώτα με το επίσημο site UEFA, που έχει τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση των ειδήσεων της. Ο τίτλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναφέρει: "Ο Αΐλτον χτυπάει δυο φορές", στη συνέχεια γίνεται αναφορά για τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας και τη δραματική εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε με Πολωνία, τη χώρα όπου παίζει η Βίσλα, και την ιστοσελίδα gwizdek24. "Στην... πρίζα" , αναφέρουν οι Πολωνοί που κάνουν λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 72ο λεπτό να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση.

Η Repubblica αναφέρει: "Χάρη στον στυλοβάτη Αΐλτον, ο ΑΠΟΕΛ πήρε μία σπουδαία πρόκριση" . Μέσα γίνεται ανάλυση του αγώνα και στο πως διαμορφώθηκε το σκορ.

Πάμε πάλι Πολωνία και στην Sport.pl (ίσως την πιο γνωστή ιστοσελίδα στη χώρα). "Ένα γκολ στο 87' πέταξε έξω τη Βίσλα. Άλλη μία χρονιά χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ" . Μέσα στο κείμενο γίνεται σκληρή κριτική σε παίκτες και προπονητή για το χαμένο πρώτο ημίχρονο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ