CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ της 5ης μέρας του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα γκολ της 5ης μέρας του Τσάμπιονς Λιγκ
Κακά Σαμαράς

Δείτε όλα τα γκολ από την πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ροντέο και οι τέσσερις όμιλοι όσον αφορά την πρωτιά και δεύτερη θέση.

Σέλτικ - Μίλαν 0-3, Άγιαξ - Μπαρτσελόνα 2-1

Η Μίλαν νίκησε με 3-0 την Σέλτικ μέσα στην Γλασκώβη, διατηρήθηκε στην 2η θέση και έβγαλε νοκ-άουτ τους Σκωτσέζους από την Ευρώπη (σίγουρα 4οι).

Ο Άγιαξ με εξαιρετική εμφάνιση και με 10 παίκτες από το 48' νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα, στην πρώτη ήττα με Χεράρδο Μαρτίνο στην πάγκο της (21ο ματς).

Ζενίτ - Ατλέτικο 1-1, Πόρτο - Αούστρια 1-1

Η Ζενίτ χάρη σε εντυπωσιακό αυτογκόλ κατάφερε να μην ηττηθεί από την Ατλέτικο στην Αγία Πετρούπολη, αλλά διατηρήθηκε 2η, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη επίσης με 1-1 η Πόρτο με την Αούστρια.

Ντόρτμουντ - Νάπολι 3-1, Άρσεναλ - Μαρσέιγ 2-0

Η Ντόρτμουντ ξεπέρασε τα αμυντικά της προβλήματα και νίκησε με 3-1 τη Νάπολι, κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης, καθώς πήρε και καλό σκορ, αφού είχε χάσει με 1-2 στην Ιταλία.

Η Άρσεναλ διατηρήθηκε στην κορυφή, νικώντας με 2-0 την Μαρσέιγ, χάρη σε δύο γκολ του Γουίλσιρ, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση.

Βασιλεία - Τσέλσι 1-0, Στεάουα - Σάλκε 0-0

Η Βασιλεία πήρε την δεύτερη νίκη της στον όμιλο και αυτή επί της Τσέλσι, καθώς επικράτησε των Άγγλων με 1-0 στην Ελβετία.

Ήταν πολύ ανώτερη και λυτρώθηκε με γκολ του Σαλάχ στο 87', ενώ ανέβηκε στην 2η θέση, καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ