CHAMPIONS LEAGUE

Στο κυνήγι του Γκιγκς ο Τότι

Στο κυνήγι του Γκιγκς ο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ο γηραιότερος παίκτης που θα αγωνιστεί στο φετινό Champions League, όμως αυτό δεν του αρκεί καθώς θα κυνηγήσει εντός γηπέδου μία ακόμα ξεχωριστή πρωτιά.

Ο Ρούντι Γκαρσία τον κράτησε στον πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι για να του δώσει "ανάσες" ενόψει Champions League και έτσι ο Φραντσέσκο Τότι είναι πανέτοιμος απόψε το βράδυ για τη σύγκρουση με την ΤΣΣΚΑ.

Ο αρχηγός της Ρόμα μάλιστα, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ τον Σεπτέμβριο του 2001 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα κυνηγήσει απέναντι στους Μοσχοβίτες ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Μετά το "αντίο" του Ράιαν Γκιγκς θα είναι φέτος ο γηραιότερος παίκτης που θα αγωνιστεί στο φετινό Champions League ενώ σε περίπτωση που βρει δίχτυα θα γίνει και ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ το κατέχει ο Ράιαν Γκιγκς που σκόραρε σε ηλικία 37 ετών και 289 ημερών απέναντι στη Μπενφίκα (14 Σεπτεμβρίου 2011), με τον Τότι να έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει αν σκοράρει στη φετινή διοργάνωση όντας πλέον 37 ετών και 355 ημερών!

Σημειώνεται πως ο ηγέτης των "τζαλορόσι" έχει αγωνιστεί σε 50 ματς στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη φανέλα της Ρόμα και έχει καταφέρει να στείλει 15 φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ