CHAMPIONS LEAGUE

Στο Βερολίνο και οι... Wags της Γιουβέντους

Στο Βερολίνο και οι... Wags της Γιουβέντους

Λίγο μετά την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League οι Wags των παικτών της "βέκια σινιόρα" έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του μεγάλου ραντεβού της 6ης Ιουνίου.

Στο μεγάλο ραντεβού με τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League που έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, οι παίκτες της Γιουβέντους δεν θα είναι μόνοι...

Θα έχουν τη συμπαράσταση από τις συντρόφους τους (τις περίφημες wags όπως αποκαλούνται) που θα ταξιδέψουν και αυτές στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το σπουδαιότερο ματς της χρονιάς για τους "μπιανκονέρι".

Αυτό φρόντισαν να το ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό, με την σύζυγο του Μάρκο Στοράρι, Βερόνικα Τζίμπαρο, να ανεβάζει selfie φωτογραφία με εκείνη και άλλες συντρόφους παικτών της Γιουβέντους κρατώντας ένα χαρτί που έγραφε: "Εμείς πάμε Βερολίνο".

Από τις κυρίες των παικτών της Γιουβέντους "έκλεψαν την παράσταση" τόσο το έτερον ήμισυ του Μαρκίζιο, Ρομπέρτα Σινόπολι, όσο και η νέα σύντροφος εδώ και μερικούς μήνες του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια Ντ'Αμίκο, η οποία βρέθηκε μάλιστα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ήταν ένα από τα πρώτα της ταξίδια στο πλευρό του Ιταλού γκολκίπερ.

Noi andiamo a Berlino!

A photo posted by Veronica Zimbaro (@veronicazimbaro) on

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ