CHAMPIONS LEAGUE

Στις κερκίδες του Juventus Stadium (videos)

Στις κερκίδες του Juventus Stadium (videos)

O ύμνος του Champions League, το "πέναλτι" του Πίρλο, το ξέσπασμα των Ιταλών στο τέλος του αγώνα. Δείτε όλα τα παραπάνω μέσα από videos που τράβηξαν οπαδοί από τις κερκίδες του Juventus Stadium.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ωστόσο η εμφάνισή του και τα... "εμφράγματα" που προκάλεσε στους Ιταλούς μόνο υπερήφανο μπορούν να κάνουν τον κόσμο του. Είναι χαρακτηριστικά τα videos που συλλέξαμε από οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας που βρέθηκαν στο Juventus Stadium.

Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά σε αντίθεση με την πρεμιέρα της Γιούβε στη φετινή διοργάνωση κόντρα στη Μάλμε. Ο κόσμος από την αρχή δημιούργησε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα προσπαθώντας να λυγίσει τον Ολυμπιακό. Και στο φάουλ του Πίρλο, οι περισσότεροι έπιασαν το κινητό και πάτησαν το Rec.

Παρακάτω θα δείτε πέντε βίντεο που κατέγραψαν το γκολ του Ιταλού μαέστρου από τα δεκάδες (χωρίς υπερβολή) τα οποία βρήκαμε ανεβασμένα σήμερα το πρωί στο instagram. Τι πιο λογικό. Σαν πέναλτι ήταν!

Πάρα το 1-0 εις βάρος του, ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (1-2) και να "παγώσει" του γήπεδο. Ωστόσο η μπάλα πρόδωσε τον Ρομπέρτο, η Γιουβέντους πέτυχε 2 γκολ σ' ένα εφιαλτικό δίλεπτο και πήρε τη νίκη με 3-2.

Kάπως έτσι είδαμε στο τέλος μία σπάνια εικόνα: Φίλαθλοι μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με ''όλε'' τη νίκη επί ελληνικής, χωρίς ουσιαστικά να έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Πατήστε λοιπόν το play και μπείτε σε κλίμα Juventus Stadium!

O ύμνος του Champions League











Ο κόσμος του Ολυμπιακού





To φάουλ-γκολ του Πίρλο















Μετά το τέλος του αγώνα







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ