CHAMPIONS LEAGUE

Στάζει μέλι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ο Αΐλτον

Στάζει μέλι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ο Αΐλτον

Ο Αΐλτον εγκωμίασε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ μέσω συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους καλύτερους που έχει δει ποτέ στην καριέρα του.

Το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει ήδη μία εντυπωσιακή υπέρβαση παίρνοντας την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτη κυπριακή ομάδα που πέρασε τη φάση των ομίλων) και ευελπιστεί ότι με την δυναμική παρουσία του κόσμου του στο "ΓΣΠ" το βράδυ της Τετάρτης θα ανατρέψει το 0-1 από τη Λιόν και θα πάρει εκείνο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Για αυτήν ακριβώς τη δυναμική του κόσμου της ομάδας έκανε λόγο ο Αΐλτον στην ιστοσελίδα της UEFA, τονίζοντας πως δεν έχει δει καλύτερους οπαδούς σε όσα χρόνια παίζει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο.

"Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι οι καλύτεροι για τους οποίους έχω παίξει, και επίσης οι καλύτεροι που έχω συναντήσει σε όσες χώρες έχω παίξει", τόνισε ο Βραζιλιάνος φορ και συνέχισε:

"Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τους οπαδούς εδώ. Το πάθος είναι πολύ μεγαλύτερο, και ο τρόπος με τον οποίο στέκονται στο πλευρό της ομάδας είναι πολύ καλός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ