CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Σιμεόνε: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αρνήθηκε ότι υπάρχει πίεση στην Ατλέτικο για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τη Ρεάλ, καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μελετήσει καλά τη ρεβάνς της Τετάρτης, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με τη Ρέαλ και δε νιώθει πίεση, όπως ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των "κολτσονέρος", Ντιέγκο Σιμεόνε.

"Είναι ένα ματς παθιασμένο και αυτές οι ποδοσφαιρικές νύχτες, δεν επιστρέφουν. Θέλουμε να παίξουμε και να το ζήσουμε. Είναι ξεκάθαρο, το σκεπτικό μου. Δεν έχει πίεση, κανείς εκ των δύο. Η πίεση είναι άλλο πράγμα. Έχουμε ευθύνη και κανείς δεν έχει πιο πολλή από τον άλλον.

Η Ρεάλ έχει αλλαγές, αλλά κι ο ενθουσιασμός είναι άλλος. Όσον αφορά σ' εμάς, δεν αλλάζουμε πολύ. Έχουμε ένα σκεπτικό, φανταζόμενοι το παιχνίδι που θα κάνει ο αντίπαλος, και θέλουμε να κάνουμε ζημιά.

Περιμένουμε ένταση, παιχνίδι συνδεδεμένο, άμεσο και με ταχύτητα. Αυτό που περιμένουμε από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως είναι η αντίπαλος"., υποστήριξε σχετικά με το ματς και τη Ρεάλ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ