CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες"

Σιμεόνε: "Είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την πρόκριση, τονίζοντας ωστόσο πως μπορεί να πάει σπίτι του χαρούμενος από τη στιγμή που οι παίκτες της Ατλέτικο έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο.

"Φεύγω από το γήπεδο όντας υπερήφανος για την ομάδα μου. Για μία ακόμα φορά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Champions League, που είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος ότι έχω μία ομάδα από άνδρες, μία ομάδα που δουλεύει σκληρά.

Μπορεί να παίξουμε σε κάποιο ματς καλά και σε κάποιο άλλο άσχημα όμως είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και για το γεγονός πως είμαι προπονητής τέτοιων ποδοσφαιριστών που έδωσαν απόψε αυτό που έδωσαν", τόνισε ο τεχνικός της Ατλέτικο μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ρεάλ στον προημιτελικό του Champions League ( 1-0 με το γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες στο 88ο λεπτό ), ενώ αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης είπε:

"Νομίζω πως αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στα πρώτα δέκα λεπτά, ειδικά στο να κρατήσουμε τη μπάλα απέναντι στην ένταση με την οποία ξεκίνησαν το παιχνίδι τους. Στη συνέχεια νομίζω πως το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο.

Σιμεόνε: "Είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες"

Εγκάρδιο τετ α τετ Αντσελότι-Σιμεόνε πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπάρχει άλλωστε τεράστιος αμοιβαίος σεβασμός των δύο προπονητών

Είχαν πολύ περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους αλλά καλυψαμε πολύ καλά το χώρο. Ήμασταν ακριβώς εκεί που έπρεπε να είμαστε. Τις λίγες φορές που καταφέρεαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, καταφέραμε να βρούμε τον φουλ-μπακ και η παρουσία του Κόκε στο χώρο του κέντρου ήταν πολύ σημαντική.

Όταν ήμουν μικρό παιδί είχα διδαχθεί πως πρέπει να παλεύεις σε κάθε ματς και έτσι όταν έδινα τα πάντα και έχανα, μπορούσα να πάω σπίτι μου χαρούμενος. Όταν η ομάδα σου δουλεύει όπως έκαναν απόψε οι παίκτες μου δεν υπάρχουν καθόλου αρνητικά συναισθήματα.

Νομίζω πως αρκετοί προπονητές ζηλεύουν που έχω παίκτες που τρέχουν για 90 λεπτά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν μπροστά τους. Δίνουμε συγχαρητήρια στη Ρεάλ επειδή έπαιξαν πολύ καλά και πέτυχαν ένα σπουδαίο γκολ".

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ