CHAMPIONS LEAGUE

Σαλπιγγίδης: "Να πάνε όλα καλά και να περάσουμε"

Σαλπιγγίδης: "Να πάνε όλα καλά και να περάσουμε"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από το τελικό 1-1 εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Σάλκε. Ο Έλληνας επιθετικός ζήτησε την τύχη στη ρεβάνς και να πάνε όλα καλά για να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρούμενος για το 1-1 στην έδρα της Σάλκε ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος στάθηκε στην αναγκαιότητα να έχει ο ΠΑΟΚ καλή απόδοση στη ρεβάνς και να μην επαναλάβει τα λάθη του Γκεζελκίρχεν.

"Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε σκαμπανεβάσματα στη δική μας απόδοση. Στη ρεβάνς πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ευχόμαστε τύχη στη ρεβάνς και να πάνε όλα καλά και να περάσουμε στους ομίλους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός.

Χακόμπο: "Ίσως και μετά την τιμωρία της Μέταλιστ περίμεναν ότι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα πιο εύκολη, αλλά τώρα κι αυτοί γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και σίγουρα μας υπολογίζουν. Είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν έκαναν και πολλές ευκαιρίες. Η δουλειά μου είναι να παίζω καλά και να προσπαθώ για το καλύτερο στη θέση που μου έχει δώσει ο σύλλογος".

Για τον ύμνο του Τσαμπιονς Λιγκ: " Όλη μου την ζωή περίμενα να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ