CHAMPIONS LEAGUE

Ριέρα: "Καυτή έδρα το Γ.Καραϊσκάκης"

Ριέρα: "Καυτή έδρα το Γ.Καραϊσκάκης"

Ο Άλμπερτ Ριέρα της Γαλατάσαράι μίλησε στη "Marca" για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο ως ιδιαίτερα θορυβώδης.

Ο πρώην Ισπανός διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Γαλατάσαράι, δύο σύλλογοι που θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Οι γεμάτες κερκίδες με τους φανατικούς οπαδούς του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ανησυχούν τη "βασίλισσα", με τον ποδοσφαιριστή από τη Μαγιόρκα να μιλάει στη Marca για τη "θερμή" ατμόσφαιρα. στην "Turk Telekom Arena".

Με θητεία εκτός Ισπανίας σε Λίβερπουλ, Ολυμπιακό και τώρα Γαλατά ο Ριέρα έπλεξε το εγκώμιο των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων.

Και οι τρεις σύλλογοι διαθέτουν σπουδαία υποστήριξη. " Πιθανότατα είναι οι τρεις πιο "καυτές" έδρες στην Ευρώπη", δήλωσε ο Ριέρα και αναφέρθηκε σε καθεμιά ξεχωριστά:

" Η έδρα της Λίβερπουλ είναι η πιο πιστή και με το μεγαλύτερο συναίσθημα, του Ολυμπιακού είναι από τις πιο θορυβώδεις και της Γαλατάσαράι περισσότερο φανατική. Δεν μπορείς να επιλέξεις μια από τις τρεις για την τρέλα και τον φανατισμό, όμως σαν της Γαλατάσαράι δεν έχω δει παρόμοια στη ζωή μου. Είναι από αυτές που κερδίζουν αγώνες, αυτό είναι σίγουρο".

Και στη Μαδρίτη θα πάρουν μια γεύση από το τι εστί Γαλατά, αφού περισσότεροι από 10,000 οπαδοί θα κάνουν το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ