CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ και Ντόρτμουντ τα λιγότερα μέτρα στο Champions League

DORTMUND, GERMANY - SEPTEMBER 27:  Matthias Ginter of Borussia Dortmund collides with Karim Benzema of Real Madrid during the UEFA Champions League Group F match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF at Signal Iduna Park on September 27, 2016 in Dortmund, North Rhine-Westphalia.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
DORTMUND, GERMANY - SEPTEMBER 27: Matthias Ginter of Borussia Dortmund collides with Karim Benzema of Real Madrid during the UEFA Champions League Group F match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF at Signal Iduna Park on September 27, 2016 in Dortmund, North Rhine-Westphalia. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Οι ποδοσφαιριστές των Ρεάλ και Ντόρτμουντ έχουν διανύσει τα λιγότερα μέτρα από αυτούς των 32 ομάδων μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League. Δείτε το ποσοστό κατοχής της μπάλας κι άλλα στατιστικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά στοιχεία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Champions League με τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ να είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν τρέξει τα περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους συναδέλφους τους, της Γκλάντμπαχ, να τους ακολουθούν στη δεύτερη θέση.

Νάπολι και Ατλέτικο με σχεδόν ίδιο αριθμό μέτρων βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση, αντίθετα στην ουρά της κατάταξης βρίσκονται δύο ομάδες που έπαιξαν μεταξύ τους το βράδυ της Τρίτης, Ρεάλ και Ντόρτμουντ.

Οι "μερένγκες" διένυσαν απέναντι σε Σπόρτινγκ και Ντόρτμουντ συνολικά 176.141 μέτρα, ενώ οι αντίπαλοί τους την Τρίτη το βράδυ 182.718 μέτρα.

Δείτε αναλυτικά τα μέτρα που έχουν διανύσει συνολικά οι ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων που συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League στο γράφημα της "Marca" με την ένδειξη "Distancia recorrida por equipo (en metros)"

Όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας, η Μπάγερν βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 68%, ενώ στη δεύτερη η Μπαρτσελόνα με 65%. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τρίτη θέση μεγαλύτερης κατοχής της μπάλας με ποσοστό της τάξης του 62% με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι αυτή η ομάδα, της οποίας οι ποδοσφαιριστές κρατούν λιγότερο την μπάλα στα πόδια τους με ποσοστό της τάξης του 37%.

Η Σέλτικ βρίσκεται στην προτελευταία θέση (μετά τα ματς με Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι) με 38% ενώ στο κάτω μισό βρίσκονται ομάδες όπως η Ρεάλ, η Ατλέτικο και η Λέστερ.

Δείτε αναλυτικά το ποσοστό κατοχής της μπάλας των 32 ομάδων που συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League (μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές) στο γράφημα της "Μarca" με την ένδειξη "% Posesión de balón"

Η ενότητα "Victorias, empates y derrotas" αναλογεί σε "νίκες, ισοπαλίες, ήττες", η ενότητα "Diferencia de goles" σε "διαφορά των γκολ"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ