CHAMPIONS LEAGUE

Ράμος: "Μου αρέσει που πέσαμε με Γιουνάιτεντ"

Ράμος: "Μου αρέσει που πέσαμε με Γιουνάιτεντ"

Ο Σέρχιο Ράμος ξεκαθάρισε πως του άρεσε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Δύο μέρες έμειναν πριν το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο περιμένει όλος ο κόσμος.

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε στην "Guardian" για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τη συμπάθεια της οικογένειάς του στους "κόκκινους διαβόλους", τον Μουρίνιο και το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι σκέφτηκες όταν κληρωθήκατε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

"Μου άρεσε, είναι στην Πρέμιερ Λιγκ ό,τι εμείς στην Ισπανία, αντιπροσωπεύουμε συγκεκριμένες αξίες και έχουμε ιστορία. Η φιλοσοφία τους αντανακλά και στους παίκτες τους, κάτι που συμβαίνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Ο Μουρίνιο είπε πως όλος ο κόσμος περιμένει να δει αυτό το παιχνίδι.

"Είναι δύσκολο να βρεις ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλες ομάδες. Προτιμώ που παίζουμε με τη Γιουνάιτεντ από το να αγωνιζόμασταν απέναντι σε μία υποδεέστερη ομάδα. Μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο".

Θα ήθελες να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ;

"Είχα προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, αλλά θα συνεχίσω να κάνω αυτό που είχα πει στον πατέρα μου, αν φύγεις από μία ομάδα φεύγεις από την μπροστινή πόρτα. Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ελκυστική. Θα ήταν μία νέα εμπειρία και έχω φίλους που παίζουν εκεί. Στον πατέρα μου αρέσει να βλέπει παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, αλλά η οικογένειά μου υποστηρίζει τη Σεβίλλη και φυσικά τη Ρεάλ".

Είναι εμμονή το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ;

"Δε θα το έλεγα έτσι. Αρχικά θέλουμε να νικάμε, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο τώρα. Αν κάνεις ένα λάθος αποκλείεσαι. Παρόλο που το θέλαμε πολύ και θα ήταν φοβερό να αγωνιστούμε στο Γουέμπλεϊ".

Θα φύγει ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν;

"Ελπίζουμε να συνεχίσει στη Μαδρίτη, αλλά είναι δική του απόφαση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Είναι πολλά αυτά που λέγονται, λίγα είναι αυτά που ισχύουν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ