CHAMPIONS LEAGUE

Πρότο: "Πέρασε δίκαια ο Ολυμπιακός"

Πρότο: "Πέρασε δίκαια ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Σίλβιο Πρότο τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται δικαίως στους "16" του Champions League, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στους "ερυθρόλευκους". Διαβάστε τι δήλωσε ο Ενσακαλά.

Απογοητευμένος για το γεγονός ότι αποβλήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού προηγουμένως είχε αποκρούσει δύο πέναλτι, εμφανίστηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σίλβιο Πρότο.

Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του συμμετείχε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: " Η αλήθεια είναι πως από αυτό το γκρουπ δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είδατε πως τα δικά μας μαρκαρίσματα ήταν κίτρινες και κόκκινες, ενώ οι αντίπαλοι μας ήξεραν πως να μαρκάρουν. Είναι κρίμα γιατί απέκρουσα δύο πέναλτι, αλλά αποβλήθηκαστην τελευταία φάση. Δεν ξέρω αν βρήκα τον Βάις γιατί η φάση ήταν γρήγορη.

Ο Ολυμπιακός πέρασεδίκαια. Η ήττα από την Παρί με 4-1 δεν ήταν δίκαιη, γιατί έπαιξε καλά. Με την βοήθεια του κόσμου δικαίως βρίσκεται εκεί που είναι. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην συνέχεια, αλλά με την δύναμη του κόσμου του μπορεί να προχωρήσει. Τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι 50-50. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό".

Εκδίκηση για... του χρόνου αναζητά ο Φαμπρίς Ενσακαλά, που τόνισε πως η συγκομιδή του ενός βαθμού δεν ήταν δίκαιη για την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά όσα είπε: " Είμαι πολύ απογοητευμένος. Όλοι στην ομάδα είμαστε. Μετά την αποβολή του Κουγιατέ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Είναι εξαιρετικά ατυχές που πήραμε φέτος μόνο έναν πόντο. Δεν είναι δίκαιο για εμάς ότι είχαμε τέτοια συγκομιδή. Όμως πρέπει να βρούμε την δύναμη να κοιτάξουμε μπροστά. Να συνεχίσουμε την δουλειά, να βελτιωθούμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου να είμαστε πολύ καλύτεροι και έτοιμοι για... εκδίκηση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ