CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Μπαρτσελόνα - Μάν. Σίτι, Παρί ΣΖ - Μπάγερ

Entrenamiento del Barcelona. En la imagen, Neymar. 

Barcelona training session. In this picture, Neymar.
Entrenamiento del Barcelona. En la imagen, Neymar. Barcelona training session. In this picture, Neymar. ENTRENAMIENTO DEL BARCELONA. EN LA IMAGEN, NEYMAR. BARCELONA TRAINING SESSION. IN THIS PICTURE, NEYMAR.

Η Παρί ΣΖ υποδέχεται την Μπάγερ σε ματς χωρίς νόημα μετά το 0-4 του Λεβερκούζεν, ενώ ένα μικρό θαύμα αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου". Δείτε πιθανές 11άδες... (videos)

Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφάλισαν το βράδυ της Τρίτης τα πρώτα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League 2013-2014 και αναμένεται αυτό της Τετάρτης να τις ακολουθήσουν οι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ειδικά όσον αφορά στους Γάλλους χρειάζεται... κάτι περισσότερο από θαύμα για να αποκλειστούν, καθώς υποδέχονται την Μπάγερ στο Παρίσι, έχοντας νικήσει με 4-0 στο Λεβερκούζεν.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη είχε νικήσει με 2-0 την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, έτσι οι "πολίτες" πρέπει να πάρουν νίκη με δύο γκολ για διαφορά (και πάνω) μέσα στο "Καμπ Νόου" για να περάσουν για πρώτη φορά στις ιστορία τους στους "8" της Ευρώπης (το 0-2 φυσικά οδηγεί παράταση, οποιαδήποτε άλλη νίκη με δύο γκολ για τους Άγγλους τους δίνει πρόκριση).

Preview: Μπαρτσελόνα - Μάν. Σίτι, Παρί ΣΖ - Μπάγερ

Μπαρτσελόνα - Μάν. Σίτι

Αμφότερες Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι προέρχονται από "σφαλιάρες" εντός συνόρων, καθώς οι "μπλαουγκράνα" έχασαν από την Βαγιαδολίδ και μετρούν 3 ήττες στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος, ενώ οι "πολίτες" αποκλείστηκαν από την Γουίγκαν μέσα στο Μάντσεστερ για το FA Cup και μάλιστα από την ομάδα που πέρσι τους είχε νικήσει στον τελικό!

Ο Χεράρδο Μαρτίνο ξέρει καλά πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα πρέπει μάλλον να ετοιμάσει βαλίτσες για Αργεντινή, ενώ ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει, καθώς απουσιάζουν μόνο οι τραυματίες, Ζόναταν ντος Σάντος και Ισαάκ Κουένκα.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα είναι στον πάγκο της Σίτι λόγω τιμωρίας, έτσι δεν πήγε ούτε στην συνέντευξη τύπου, ενώ δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο, Μαρτίν Ντεμιτσέλις, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Γιόβετιτς και Νάστασιτς.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Νεϊμάρ, Μέσι.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νασρί, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο, Νεγκρέδο.

Δηλώσεις των Μαρτίνο και Μαστσεράνο...

Παρί Σεν-Ζερμέν - Λεβερκούζεν

Μετά το 4-0 στο Λεβερκούζεν είναι δεδομένο πως ο Λοράν Μπλαν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες του στην ρεβάνς του "Παρκ ντε Πρενς".

Όπως τόνισε ο ίδιος, δεν θα χρησιμοποιήσει τους Βεράτι, Ματουιντί και Φαν ντερ Βιλ, οι Ζουμανά Καμαρά και Ζερεμί Μενέζ έχουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ίσως να ξεκουραστεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πάντως έχει ήδη 10 γκολ διοργάνωση και... κυνηγάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 11, αλλά και το απόλυτο ρεκόρ που έχουν οι Αλταφίνι και Μέσι με 14.

Ο Σάμι Χίπια φυσικά είπε πως απλά θέλει οι παίκτες του να κάνουν μία καλή εμφάνιση, ενώ αγωνιστικά ο Σπάχιτς είναι τιμωρημένος, οι Χέγκελερ και Κρούζε είναι νοκ-άουτ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ράιναρτς, Εμέρ Τοπράκ και Λαρς Μπέντερ.

Οι πιθανές 11αδες

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Ντιν, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Καμπάγ, Παστόρε, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Βόλσχαϊντ, Τοπράκ, Μπένις, Ρόλφες, Ράιναρτς, Εμρέ Τσαν, Γκονσάλο Κάστρο, Σον Χέουνγκ-Μιν, Ντερντιγιόκ.

Δηλώσεις του Λοράν Μπλαν...

Preview: Μπαρτσελόνα - Μάν. Σίτι, Παρί ΣΖ - Μπάγερ

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των "16":

Τρίτη 11/03

Ατλέτικο - Μίλαν 4-1 [ 1-0 ]

Μπάγερν - Άρσεναλ 1-1 [ 2-0 ]

Τετάρτη 12/03

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι [ 2-0 ]

Παρί Σεν-Ζερμέν - Λεβερκούζεν [ 4-0 ]

Τρίτη 18/03

Τσέλσι - Γαλατάσαράι [ 1-1 ]

Ρεάλ - Σάλκε [ 6-1 ]

Τετάρτη 19/03

Ντόρτμουντ - Ζενίτ [ 4-2 ]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός [ 0-2 ]

Ο πίνακας των σκόρερς

11 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

7 γκολ

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ