CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Για να φτάσει στον 4ο τελικό της σε 5 χρόνια η Μπάγερν πρέπει απόψε να ανατρέψει στο Μόναχο την ήττα της με 0-1 από την Ρεάλ στην Μαδρίτη. "Δεν είμαστε χαζοί", είπε ο Αντσελότι, δείτε νέα, δηλώσεις και πιθανές 11άδες...

Η Μπάγερν υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (21:45) την Ρεάλ Μαδρίτης στην ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League και για να κρατήσει "ζωντανό" το όνειρο της δεύτερης συνεχόμενης κατάκτησης πρέπει να ανατρέψει την ήττα της με 0-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" πριν από 6 ημέρες.

Εκείνο το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά έδωσε το πλεονέκτημα στην "βασίλισσα", η οποία αν καταφέρει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα θα προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια.

Τελευταία συμμετοχή ήταν λοιπόν το 2002, όταν με την γκολάρα του Ζιντάν είχε νικήσει την Λεβερκούζεν και κατέκτησε το 9ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Από τότε οι Μαδριλένοι ονειρεύονται το 10ο και πιστεύουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί φέτος να τους οδηγήσει σε αυτό, ενώ ο Πορτογάλος ψάχνει ένα γκολ για τα φτάσει τα 15 και να κάνει το απόλυτο ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν.

Οι Βαυαροί από την άλλη θέλουν να γίνουν οι πρώτοι με δύο σερί κατακτήσεις μετά την Μίλαν (1989 και 1990), ενώ αν απόψε καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση θα βρεθούν στον τελικό για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια!

Στα ημιτελικά έχουν τεθεί αντιμέτωπες 5 φορές και η Μπάγερν έχει πάρει την πρόκριση στις 4 (1976, 1987, 2001 και 2012), ενώ μόνο το 2000 πέρασε η Ρεάλ. Να θυμίζουμε επίσης πως η Ρεάλ τα 9 τρόπαια τα έχει σε 12 τελικούς, ενώ η Μπάγερν τα 5 τρόπαιά της σε 10 τελικούς.

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Αντσελότι: "Δεν είμαστε χαζοί"

"Ξέρουμε πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα με ένα μικρό πλεονέκτημα, έτσι δεν είμαστε τόσο χαζοί για να νομίζουμε πως έχουμε ήδη περάσει", τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, στην συνέντευξη τύπου.

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

"Είναι πιθανό να περάσουμε και χωρίς να σκοράρουμε, αλλά πρόθεσή μας είναι να το κάνουμε. Έχουμε βάλει πολλά γκολ φέτος και αυτό θέλουμε και σε αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις φυσικές και τεχνικές δυνάμεις".

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την άλλη ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων και τόνισε πως δεν έχει σημασία το σύστημα που θα παίξει η Μπάγερν, αλλά η προσπάθεια και η δουλειά των παικτών στο γήπεδο.

Στάθηκε στο πόσο επικίνδυνη είναι η Ρεάλ στις αντεπιθέσεις και στο πόσο σημαντικός είναι ο Ριμπερί για την ομάδα του, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: "Η ομάδα το θέλει, εγώ το θέλω, οι φίλαθλοι το θέλουν και μαζί μπορούμε να το πετύχουμε".

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Με μία κίτρινη χάνουν τον τελικό

Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που αν δεχτούν μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν τον τελικό του Champions League, σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα τους.

Ένας είναι από την Μπάγερν, ο Μάριο Μάντζουκιτς και τρεις από την Ρεάλ Μαδρίτης, οι Σέρχιο Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο και Ασιέρ Ιγιαραμέντι.

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Οι απουσίες της αναμέτρησης

"Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι", δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά αυτό δεν ισχύει ακριβώς, καθώς τραυματίες είναι για την Μπάγερν οι Τιάγκο Αλκάνταρα, Τζέρνταν Σατσίρι και Στάρκε.

Από την πλευρά του για το ζήτημα ο Κάρλο Αντσελότι είπε: "Όλοι παίκτες είναι εντάξει, έτσι θα είναι δύσκολο για εμένα να διαλέξω την 11άδα".

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους οι Πέπε και Μπενζεμά.

Ο Σάμι Κεντίρα ανεβάζει ρυθμούς, ενώ οι μοναδικοί που είναι νοκ-άουτ είναι οι τραυματίες, Άλβαρο Αρμπελόα και Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ, Μάντζουκιτς.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Κρίστιανο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Preview: Μπάγερν - Ρεάλ
Preview: Μπάγερν - Ρεάλ
Preview: Μπάγερν - Ρεάλ
Preview: Μπάγερν - Ρεάλ

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπάγερν - Ρεάλ (21:45 / Novasports 2) [ 0-1 ]

Τετάρτη

Τσέλσι - Ατλέτικο (21:45 / ΔΤ) [ 0-0 ]

Ο πίνακας των σκόρερς

14 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

4 γκολ

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)

Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)

Χουλκ (Ζενίτ)

Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρόμπεν (Μπάγερν), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ), Γκάμπι (Ατλέτικο) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ