CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, ξεκινά την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων υποδεχομένη την Γιουβέντους στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Ξεχωρίζει επίσης το Μπαγερν - Βαλένθια στο πρόγραμμα της 2ης μέρας στην πρεμιέρα του Champions League. Δείτε πληροφορίες και πιθανές 11άδες για όλα τα ματς

Φιλοξενώντας την Γιουβέντους ξεκινά η Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης την προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Μετά το μεγάλο ματς στο Λονδίνο ξεχωρίζει το Μπάγερν - Βαλένθια, ενώ η ManUtd υποδέχεται την Γαλατάσαράι και η Μπαρτσελόνα την Σπαρτάκ Μόσχας.

Όλα τα ματς και στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45 και παρακάτω θα βρείτε χωριστή αναφορά στο κάθε ένα με πιθανές 11άδες.

Υπάρχει επίσης και το κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς (σε όσα δεν αναφέρεται θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4), αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

5ος όμιλος

Τσέλσι - Γιουβέντους (NET)

Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ στην 11άδα της Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει και ο Χουάν Μάτα.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο πέρσι νίκησε σε όλα τα εντός έδρας ματς της στο Champions League και αν συνεχίσει το σερί θα έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα για την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Στην Γιουβέντους απουσιάζει ο Λούσιο, αναμένεται να παίξει με 3 στόπερ, ενώ ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θα κάνει την 400ή του εμφάνιση με τον σύλλογο.

Οι πιθανές 11άδες

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ, Μάτα, Τόρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ, Κουάντουο Ασαμόα, Τζοβίνκο, Βούτσινιτς.

TURIN, ITALY - AUGUST 25:  Andrea Pirlo of Juventus FC celebrates his goal during the Serie A match between Juventus and Parma FC at Juventus Arena on August 25, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
TURIN, ITALY - AUGUST 25: Andrea Pirlo of Juventus FC celebrates his goal during the Serie A match between Juventus and Parma FC at Juventus Arena on August 25, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Σαχτιόρ - Νόρτζελαντ

Η Νόρτζελαντ πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο Champions League στο Ντόνετσκ κόντρα στην έμπειρη Σαχτιόρ (ή Σαχτάρ αν θέλετε στην αγγλική μεταφορά).

Ο Μχιταριάν αναμένεται να είναι μόνος στην επίθεση, χωρίς να αποκλείεται και ο Εντουάρντο, ενώ η Σαχτιόρ ψάχνει την 10η σερί νίκη της σε επίσημο ματς.

Οι πιθανές 11άδες

ΣΑΧΤΙΟΡ: Πιατόβ, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Σρνα, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ουίλιαν, Ντόουγκλας Κόστα, Μχιταριάν.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Μτίλινγκα, Οκόρε, Ρούνιε, Πάρκχουρστ, Άντου, Στόκχολμ, Κρίστενσεν, Λόρεντζεν, Τζον, Μπέκμαν.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

6ος όμιλος

Μπάγερν - Βαλένθια (Novasports 2)

Το μεγάλο ερωτηματικό για την Μπάγερν είναι ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του (όπως και ο Ριμπερί), αλλά ίσως να μείνει στον πάγκο και να παίξει ως αλλαγή επειδή δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ ίσως ξεκινήσει για πρώτη φορά αφήνοντας τον Λουίζ Γκουστάβο στον πάγκο, ενώ στην Βαλένθια νοκ-άουτ είναι ο Γκάγκο, όπως και οι Αλμπέδα και Μπανέγκα.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Σατσίρι, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ, Μάντζουκιτς.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Βίκτορ Ρουίθ, Αλί Σισοκό, Παρέχο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Βιέρα, Ζόνας, Σολδάδο.

MUNICH, GERMANY - SEPTEMBER 18:  Javier Martinez looks on during a FC Bayern Muenchen training session ahead of their UEFA Champions League group F match against Valencia CF at the Saebener Strasse training ground on September 18, 2012 in Munich, Germany.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)
MUNICH, GERMANY - SEPTEMBER 18: Javier Martinez looks on during a FC Bayern Muenchen training session ahead of their UEFA Champions League group F match against Valencia CF at the Saebener Strasse training ground on September 18, 2012 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Λιλ - ΜΠΑΤΕ

Προβλήματα στην άμυνα έχει η Λιλ, με τους Μπάσα και Ρόζεναλ να είναι τραυματίες, έτσι ο αριστερός μπακ, Μπεριά, αναμένεται να είναι παρτενέρ του Σετζού στο κέντρο της άμυνας.

Για αρκετούς παίκτες της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι μέσα σε λίγες μέρες στην Γαλλία, καθώς η Λευκορωσία είχε αντιμετωπίσει τους "τρικολόρ" στο Παρίσι.

Οι πιθανές 11άδες

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπεριά, Σετζού, Ντιζν, Μαβουμπά, Μαρτέν Μπαλμόν, Παγέτ, Ρου, Τούλιο ντε Μέλο.

ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Ραντκόβ, Πολιάκοβ, Σίμιτς, Μπορντάτσεβ, Βολόντκοβ, Λιχτάροβ, Σιβάκοβ, Χλεμπ, Ροντιόνοβ, Μολοζέβσκι.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

7ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Σπαρτάκ Μόσχας (Novasports 1)

Χωρίς τον Πουγιόλ στην άμυνα αναμένεται ο Μαστσεράνο να είναι παρτενέρ του Πικέ, ενώ χωρίς τον Ινιέστα στο κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει ο Φάμπρεγκας.

Δεν αποκλείεται να δούμε βασικό τον Νταβίντ Βίγια, ενώ ο Ουνάι Έμερι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν στην επίθεση θα είναι ο Ντζιούμπα ή Εμενίκε.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.: Ντίκαν, Κιρίλ Κομπάροβ, Ινσαουράλδε, Σούχι, Ντμίτρι Κομπάροβ, Ρόμουλο, Σέλστρεμ, ΜακΓκίτι, Μπιλιαλετντίνοβ, Άρι, Ντζιούμπα.

Έμερι με Τζόρντι Άλμπα (ήταν μαζί Βαλένθια)...

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Σέλτικ - Μπενφίκα (Novasports 7)

Ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά με την εθνική Ελλάδος δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σκοτ Μπράουν, ενώ ο Ρόνιε έκανε σχόλια στο twitter για το συμβόλαιό του και μάλλον δεν θα παίξει.

Στην Μπενφίκα θα απουσιάσει ο Λουιζάο, καθώς είναι τιμωρημένος για δύο μήνες από διεθνείς διοργανώσεις λόγω επεισοδίου με διαιτητή σε φιλικό στις αρχές Αυγούστου (θα χάσει τις 4 πρώτες αγωνιστικές), ενώ δεν αποκλείεται ο Λίμα ( photo) να κάνει επίσημο ντεμπούτο, έστω ως αλλαγή.

Οι πιθανές 11άδες

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστινγκ, Γουίλσον, Μουλγκρού, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Βανιάμα, Φόρεστ, Κόμονς, Χούπερ, Νικολάς Φεντόρ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Μιγκέλ Βίτορ, Γκαράι, Μαλγκαρέχο, Κάρλος Μαρτίνς, Αϊμάρ, Σάλβιο, Νολίτο, Ροντρίγκο, Όσκαρ Καρντόσο.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

8ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαράι (Novasports 3)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξάφνιασε τους πάντες επιστρέφοντας στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να είναι έστω στον πάγκο, ενώ αναμένεται στην 11άδα να επιστρέψει στο ματς που ακολουθεί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ".

Δύσκολα θα τα καταφέρει ο Εβρά, έτσι ο Μπούτνερ αναμένεται να είναι πάλι αριστερό μπακ, δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Άσλεϊ Γιανγκ, ενώ θυμίζουμε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει επίσης στην διάθεσή του τους Σμόλινγκ και Τζόουνς.

Ο Φατίχ Τερίμ από την άλλη για το υπόλοιπο της σεζόν δεν υπολογίζει τον Ουιφαλούσι που υπέστη ρήξη χιαστών, για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε τελευταία στιγμή ο Κρις από την Λιόν.

Οι πιθανές 11άδες

MANUTD: Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Μπούτνερ, Κάρικ, Σκόουλς, Καγκάουα, Βαλένσια, Νανί, Φαν Πέρσι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Κρις, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Αϊντίν Γιλμάζ, Αμραμπάτ, Ελμάντερ, Μπουράκ Γιλμάζ.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Κλουζ - Μπράγκα

Ο Ζοζέ Πεζέιρο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και μάλλον μοναδική του σκέψη είναι πως θα φτάνει εύκολα η ομάδα του στο γκολ μετά την πώληση του Λίμα στην Μπενφίκα.

Από την άλλη, τραυματίες είναι στην Κλουζ οι Τσιπριάν Ντέακ, Άνταμ Βας, Μπακαρί Σαρέ και Βασίλε Μαφτέιμ, ενώ ο Ρόνι είναι τιμωρημένος.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Λεάντρο Σαλίνο, Ντουγκλάο, Πάουλο Βινίσιους, Ισμαΐλι, Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα, Έλντερ Μπαρμπόζα, Αλάν, Μοσορό, Έντερ.

ΚΛΟΥΖ: Μάριο Φελγκέιρας, Ίβο Πίντο, Ρικάρντο Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Γκοντεμές, Ραφαέλ Μπάστος, Ρουί Πέδρο, Σουγκού, Καπετάνος.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ