CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας "μάχονται" για τα 2 εισιτήρια του Β' ομίλου, ενώ η Άρσεναλ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Παρί Σεν-Ζερμέν για της κλέψει την κορυφή. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες

Το βράδυ της Τρίτης διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των 4 πρώτων ομίλων του Champions League (A, B, C, και D), με δύο εισιτήρια μόλις να δίνονται απόψε.

Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας "μάχονται" για τα 2 εισιτήρια του 2ου ομίλου (B), με τους Τούρκους να παίζουν στο Κίεβο, ενώ τους "αετούς" να υποδέχονται τους "παρτενοπέι" στο ματς της βραδιάς, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο COSMOTE SPORT 2HD .

Από τους υπόλοιπους ομίλους που ολοκληρώνονται απόψε, έχουν προκριθεί οι Παρί Σεν-Ζερμέν, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο και Μπάγερν, οι οποίες συγκρούονται σε ένα αδιάφορο ντέρμπι.

Αυτό διότι οι Ισπανοί έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση (η μόνη ομάδα με "5 στα 5"), ενώ πέραν της "μάχης" πρόκρισης στον Β' όμιλο, Παρί Σεν-Ζερμέν και Άρσεναλ διεκδικούν την κορυφή του 1ου ομίλου (A).

Μία ακόμη μαγική ποδοσφαιρική βραδιά προμηνύεται στα κανάλια της COSMOTE TV, όπου υπάρχει η επιλογή "λεπτό προς λεπτό" του COSMOTE SPORT 1HD για αυτούς που θέλουν άμεσα να δουν κάθε γκολ.

Παρί Σεν-Ζερμέν - Λουντογκόρετς

Με νίκη επί της Λουντογκόρετς η Παρί Σεν-Ζερμέν θα εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου, καθώς έχει τους ίδιους βαθμούς με την Άρσεναλ και στην ισοβαθμία υπερτερεί (1-1 στην Γαλλία, 2-2 στην Αγγλία). Γενικά η Παρί κατακτά στην κορυφή με καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Άρσεναλ στην Βασιλεία.

Και η Λουντογκόρετς είναι ισόβαθμη με την Βασιλεία και υπερτερεί, έτσι θα κατακτήσει την 3η θέση και θα συνεχίσει στο Europa League αν έχει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από αυτό των Ελβετών.

Ο Βεράτι είναι τιμωρημένος και τραυματίες οι Παστόρε και Ραμπιό, για τον Ουνάι Έμερι, ενώ ο Γκεόργκι Ντερμεντζίεφ θα στερηθεί μόνο τον τραυματία, Βιτίνιο.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΑΡΙ ΣΖ: Aréola; Aurier, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell; Thiago Motta, Krychowiak, Matuidi; Lucas, Di María, Cavani.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Stoyanov, Cicinho, Moţi, Palomino, Nataniel; Dyakov, Anicet; Marcelinho, Wanderson, Cafú; Keșerü.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Βασιλεία - Άρσεναλ

Νίκη στην Ελβετία θέλει η Άρσεναλ και γκέλα της Παρί Σεν-Ζερμέν για να της "κλέψει" την κορυφή. Γενικά θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους, όπως καλύτερο αποτέλεσμα θέλει και η Βασιλεία από την Λουντογκόρετς για να της πάρει την 3η θέση.

Μόνο ο Σπόραρ δεν είναι στην διάθεση του Ουρς Φίσερ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Κοκελέν και στους τραυματίες, Ντεμπουσί, Μπεγιερίν, Καθόρλα, Μέρτεζακερ και Γουέλμπεκ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Vaclík; Lang, Suchý, Balanta, Traoré; Xhaka, Zuffi; Bjarnason, Delgado, Steffen; Doumbia.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ospina; Gabriel, Koscielny, Mustafi, Gibbs; Elneny, Xhaka; Ramsey, Özil, Alexis Sánchez; Giroud.

Britain Football Soccer - Arsenal Training - Arsenal Training Ground - 5/12/16 Arsenal manager Arsene Wenger and Laurent Koscielny during training Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Britain Football Soccer - Arsenal Training - Arsenal Training Ground - 5/12/16 Arsenal manager Arsene Wenger and Laurent Koscielny during training Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Μπενφίκα - Νάπολι

Μπενφίκα και Νάπολι είναι μαζί στην κορυφή με 8 βαθμούς, ενώ η Μπεσίκτας έχει 7. Όποιος νικήσει στη Λισαβόνα προκρίνεται ως πρώτος, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας εξασφαλίζει πρόκριση η Νάπολι. Αν τελικά έρθει ισοπαλία το ματς, η πρόκριση της Μπενφίκα θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει η Μπεσίκτας στο Κίεβο, όπως και το μέλλον του όποιου ηττημένου στην Πορτογαλία.

Τιμωρημένοι παίκτες δεν υπάρχουν, ενώ λόγω τραυματισμού ο Ρουί Βιτόρια θα στερηθεί τους Ελιζέου, Άλεξ Γκριμάλντο, Αντρέ Όρτα και Ζόνας, ενώ ο Μαουρίτσιο Σάρι μόνο τον Αρκάντιους Μίλικ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ederson; Nélson Semedo, Luisão, Nilsson Lindelöf, Almeida; Salvio, Fejsa, Pizzi, Cervi; Guedes, Mitroglou.

ΝΑΠΟΛΙ: Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Allan, Diawara, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Ντινάμο Κιέβου - Μπεσίκτας

Αποκλεισμένη η Ντινάμο Κιέβου (μόλις 2 βαθμοί) και η Μπεσίκτας με "διπλό" θα προκριθεί, ενώ θα κατακτήσει και την κορυφή αν λήξει ισόπαλο το Μπενφίκα - Νάπολι. Αν οι Τούρκοι πάρουν μόνο έναν βαθμό θα παρακαλάνε να μην λήξει ισόπαλο και το ματς στην Πορτογαλία, καθώς τότε θα αποκλειστούν. Αν πάρει λοιπόν μόνο έναν βαθμό η Μπεσίκτας θα θέλει μόνο νίκη της Μπενφίκα, καθώς στην ισοβαθμία με τους Πορτογάλους μειονεκτούν, ενώ στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς θα τους αφήσουν τρίτους.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Ντανίλο Σίλβα και Φεντορτσούκ, ενώ ο Σενόλ Γκιουνές στους Τζανέρ Ερκίν, Ροντόλφο και Ταλίσκα (επίσης τραυματίες).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Rudko; Morozyuk, Khacheridi, Vida, Makarenko; Rybalka; Yarmolenko, Sydorchuk, Garmash, Tsygankov; Júnior Moraes.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Fabri; Gönül, Marcelo, Tošić, Beck; Arslan, Hutchinson; Quaresma, Özyakup, Adriano; Aboubakar.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Μπαρτσελόνα - Γκλάντμπαχ

Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Βαρκελώνη, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει προκριθεί και έχει εξασφαλίσει την 1η θέση, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει κατακτήσει την 3η θέση, έτσι συνεχίζει στο Europa League.

Νεϊμάρ και Ράκιτιτς είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Λουίς Ενρίκε θα στερηθεί τον τραυματία, Ματιέ, ίσως και τον Πικέ. Τιμωρημένος είναι ο Στιντλ και ο Αντρέ Σούμπερτ δεν έχει στην διάθεσή του και τους τραυματίες, Χέρμαν, Τραορέ, Ντομίνγκεθ, Σουλτς, Ντουκουρέ και Ντρμιτς.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Roberto, Mascherano, Umtiti, Alba; Denis Suárez, Gomes, Iniesta; Messi, Suárez, Alcácer.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Sommer; Elvedi, Christensen, Strobl; Korb, Wendt; Kramer, Dahoud, Johnson; Hazard, Raffael.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Μάντσεστερ Σίτι - Σέλτικ

Όπως στην Βαρκελώνη, έτσι και στο Μάντσεστερ το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρα δεύτερη, ενώ η Σέλτικ τέταρτη, δηλαδή αποκλεισμένη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Φερναντίνιο, στον τραυματία, Κομπανί και ίσως στερηθεί και τον Στέρλινγκ, ενώ ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει στην διάθεσή του τον Σινκλέρ (ο Γκρίφιθς είναι άρρωστος).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Caballero; Zabaleta, Otamendi, Adarabioyo, Clichy; Fernando, Delph; Nolito, Iheanacho, Sané; Agüero.

ΣΕΛΤΙΚ: Gordon; Lustig, Sviatchenko, Šimunović, Izaguirre; Roberts, Brown, Armstrong, Forrest; Rogic, Démbelé.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Μπάγερν - Ατλέτικο

Ντέρμπι χωρίς ουσία στο Μόναχο, καθώς η Ατλέτικο με 15 βαθμούς (5 στα 5) έχει κατακτήσει ήδη την κορυφή, με την Μπάγερν να συμβιβάζεται με την δεύτερη θέση, έτσι θα είναι στους "ανίσχυρους" στην κλήρωση των "16".

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Μάριο Γκέτσε και στον τραυματία, Τζερόμ Μπόατενγκ, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε στην Ισπανία για ξεκουραστούν τους Τιάγκο Μέντες και Φιλίπε Λουίς (τραυματίες οι Αουγούστο Φερνάντες και Τσέρτσι).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΓΕΡΝ: Neuer; Rafinha, Martínez, Hummels, Bernat; Lahm, Sanches; Costa, Müller, Robben; Lewandowski.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Savić, Lucas Hernández; Gaitán, Saúl, Koke, Carrasco; Correa, Torres.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Αϊντχόφεν - Ροστόβ

"Μάχη" για το Europa League είναι το ματς στην Ολλανδία. Με νίκη η Αϊντχόφεν θα πιάσει την Ροστόβ και θα την προσπεράσει στην ισοβαθμία, καθώς το μεταξύ τους ματς στην Ρωσία είχε λήξει ισόπαλο. Η Ροστόβ δηλαδή με νίκη ή ισοπαλία θα κατακτήσει την τρίτη θέση.

Ο Φίλιπ Κοκού έχει στο απουσιολόγιο τους Βίλεμς, Γκουαρδάδο, Χέντριξ και Λοκάντια, ενώ ο Ιβάν Ντανιλιάντς ίσως στερηθεί τους Τζανάεβ και Ερόχιν.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Zoet; Arias, Moreno, Isimat-Mirin, Brenet; Pröpper, Ramselaar, Siem de Jong; Pereiro, Zinchenko, Luuk de Jong.

ΡΟΣΤΟΒ: Dzhanaev; Kalachev, Mevlja, Navas, Granat, Kudryashov; Gatskan, Noboa, Erokhin; Poloz, Azmoun.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 6ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του COSMOTE SPORT 1HD, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Group A

Παρί Σεν-Ζερμέν - Λουντογκόρετς [COSMOTE SPORT 7HD]

Βασιλεία - Άρσεναλ [COSMOTE SPORT 6HD]

Group B

Ντινάμο Κιέβου - Μπεσίκτας [COSMOTE SPORT 8HD]

Μπενφίκα - Νάπολι [COSMOTE SPORT 5HD]

Group C

Μπαρτσελόνα - Γκλάντμπαχ [COSMOTE SPORT 3HD]

Μάντσεστερ Σίτι - Σέλτικ [COSMOTE SPORT 4HD]

Group D

Μπάγερν - Ατλέτικο [COSMOTE SPORT 2HD]

Αϊντχόφεν - Ροστόβ

Τα ματς της Τετάρτης:

Group E

Λεβερκούζεν - Μονακό [COSMOTE SPORT 3HD]

Τότεναμ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας [COSMOTE SPORT 4HD]

Group F

Ρεάλ - Ντόρτμουντ [COSMOTE SPORT 2HD / ΕΡΤ1]

Λέγκια - Σπόρτινγκ [COSMOTE SPORT 8HD]

Group G

Μπριζ - Κοπεγχάγη

Πόρτο - Λέστερ [COSMOTE SPORT 7HD]

Group H

Λιόν - Σεβίλλη [COSMOTE SPORT 6HD]

Γιουβέντους - Ντίναμο Ζάγκρεμπ [COSMOTE SPORT 5HD]

*για τα ματς της Τετάρτης φυσικά θα δημιουργηθεί ξεχωριστή προαναγγελία

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 11 (11-5)

2. Άρσεναλ 11 (14-5)

3. Λουντογκόρετς 2 (4-13)

4. Βασιλεία 2 (2-8)

Group B

1. Νάπολι 8 (9-7)

2. Μπενφίκα 8 (9-8)

3. Μπεσίκτας 7 (9-8)

4. Ντινάμο Κιέβου 2 (2-6)

Group C

1. Μπαρτσελόνα 12 (16-4)

2. Μάντσεστερ Σίτι 8 (11-9)

3. Γκλάντμπαχ 5 (5-8)

4. Σέλτικ 2 (4-15)

Group D

1. Ατλέτικο 15 (7-1)

2. Μπάγερν 9 (13-6)

3. Ροστόβ 4 (6-12)

4. Αϊντχόφεν 1 (4-11)

Group E

1. Μονακό 11 (9-4)

2. Λεβερκούζεν 7 (5-4)

3. Τότεναμ 4 (3-5)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-8)

Group F

1. Ντόρτμουντ 13 (19-7)

2. Ρεάλ 11 (14-8)

3. Σπόρτινγκ 3 (5-7)

4. Λέγκια 1 (8-24)

Group G

1. Λέστερ 13 (7-1)

2. Πόρτο 8 (4-3)

3. Κοπεγχάγη 6 (5-2)

4. Μπριζ 0 (2-12)

Group H

1. Γιουβέντους 11 (9-2)

2. Σεβίλλη 10 (7-3)

3. Λιόν 7 (5-3)

4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-13)

*οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους "16"

**ο τρίτος συνεχίζει στο Europa League ("32")

***σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν τα μεταξύ τους ματς (με όλα τα κριτήρια σαν να είναι νοκ-άουτ ματς), μετά η διαφορά τερμάτων (συνολικά στον όμιλο), μετά η καλύτερη επίθεση, μετά η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, μετά ο αριθμός των νικών, μετά ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, μετά το fair-play και μετά η κατάταξη της UEFA

Ο πίνακας των σκόρερς

9 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

4 γκολ

Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ)

Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

3 γκολ

Ντρις Μέρτενς (Νάπολι)

Ντμίτρι Πόλοζ (Ροστόβ)

Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Εντουάρντο Σάλβιο (Μπενφίκα)

Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπεσίκτας)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Μπεσίκτας)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ