CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Ο νικητής του Ρεάλ - Παρί ίσως εξασφαλίσει πρόκριση, ενώ Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι μπορούν να προκριθούν αμφότερες. Σέντρα στις 17:00 με Ατλέτικο στο Καζακστάν. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα, στοιχεία και πιθανές 11άδες για την 1η δόση της 4ης αγωνιστικής του Champions League...

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκινά την Τρίτη στις 17:00, πρώτη φορά τόσο νωρίς λόγω κρύου στο Καζακστάν, όπου η Αστάνα υποδέχεται την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ κοντράρεται με την Παρί Σεν-Ζερμέν στη Μαδρίτη και ο νικητής ίσως εξασφαλίσει πρόκριση, ενώ την επιστροφή του Άνχελ ντι Μαρία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" μπορείτε να παρακολουθήσετε live από το OTE Sport 2HD.

Μέχρι και 3 εισιτήρια για τους "16" μπορούν να δοθούν την Τρίτη, με τα άλλα δύο να είναι στον 4ο όμιλο, όπου Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι μπορούν να προκριθούν αμφότερες (οι Άγγλοι μπορούν να το κάνουν χωρίς τους Ιταλούς).

Μία ακόμη μαγική ποδοσφαιρική βραδιά προμηνύεται στα κανάλια του OTE TV, όπου υπάρχει η επιλογή "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1HD για αυτούς που θέλουν άμεσα να δουν κάθε γκολ.

Ρεάλ και Παρί ΣΖ για την πρωτιά

Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν συγκρούονται για δεύτερη φορά μέσα σε 14 μέρες ως αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις και χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ στις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League.

Αυτό διότι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Παρίσι, ενώ στο ματς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρώτη θέση.

Αν υπάρξει νικητής τότε λογικά θα είναι και αυτός που θα κατακτήσει την κορυφή. Σε κάθε ισοπαλία με τέρματα η Παρί θα υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ με το 0-0 θα μετρήσουν στην ισοβαθμία συνολικά η διαφορά τερμάτων στον όμιλο.

Όσον αφορά σε πρόκριση από την 4η αγωνιστική, με ισοπαλία δεν την παίρνει κανείς, ενώ όποιος νικήσει εξασφαλίζει εισιτήριο για τους "16" μόνο αν η Σαχτάρ νικήσει την Μάλμε στο Ντόντεσκ.

Μπέιλ, Καρβαχάλ, Μπενζεμά και Αρμπελόα δεν είναι στην διάθεση του του Ράφα Μπενίτεθ, ρνώ σε αυτή του Λοράν Μπλαν δεν είναι οι Παστόρε και Μαρκίνιος.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΡΕΑΛ: Keylor Navas; Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Jesé, Ronaldo.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Trapp; Aurier (Van der Wiel), David Luiz, Thiago Silva, Maxwell; Thiago Motta, Matuidi, Verratti; Di María, Ibrahimovic, Cavani.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Θάνατος το "διπλό" για Σαχτάρ

Η Μάλμε είχε νικήσει την Σαχτάρ στην Σουηδία και αν κάνει το ίδιο και στο Ντόνετσκ τότε θα εξασφαλίσει την 3η θέση και την συνέχεια στο Europa League, ενώ οι Ουκρανοί θα τερματίσουν 100% στην 4η θέση.

Για να μείνει "ζωντανός" ο Μίρτσεα Λουτσέσκου ποντάρει στον Αλέξ Τεϊσέιρα που έχει 13 γκολ στα τελευταία 10 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πιάτοβ και Κούτσερ.

Για τον Άγκε Χαρέιντε τα προβλήματα είναι οι απουσίες των Αζίνοβιτς και Μόλινς, όπως και οι Τζούριτς και Ρόντιτς που η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΑΧΤΑΡ: Kanibolotskiy; Srna, Kucher, Rakitskiy, Azevedo; Stepanenko, Fred, Marlos, Bernard; Alex Teixeira; Gladkiy.

ΜΑΛΜΕ: Wiland; Tinnerholm, Bengtsson, Árnason, Konate; Eikrem, Adu, Lewicki, Berget; Rosenberg, Djurdjić.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Ψάχνει γκολ η ManUtd

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να σκοράρει 325 λεπτά, καθώς μετά το 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία έμεινε στο 0-0 με Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλεσμπρο (αποκλεισμός στα πέναλτι) και Κρίσταλ Πάλας.

Ο Λουί φαν Χάαλ δεν υπολογίζει στους Βαλένσια, Ντεπάι, ΜακΝερ και Σο, με την συμμετοχή των Σνιντερλέν και Γουίλσον να είναι αμφίβολη, ενώ ο Λεονίντ Σλούτσκι άφησε στην Μόσχα τους τραυματίες, Βασίλι Μπερεζούτσκι και Ερεμένκο.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

MANUTD: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Schweinsteiger; Mata, Rooney, Fellaini; Martial.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Akinfeev; Mário Fernandes, A Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Wernbloom, Tošić, Eremenko, Dzagoev; Musa, Doumbia.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Τελικός για Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν είναι τελευταία μετά την ήττα στην Γερμανία και υποδεχόμενη την Βόλφσμπουργκ ξέρει καλά πως με αποτυχία οι ελπίδες της θα είναι ελάχιστες.

Ο Φίλιπ Κοκού δεν έχει στην διάθεσή του τους Βίλεμς και Γιόζεφζουν, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Λεστιέν, Μορένο, Πόουλσεν και Κοχ. Όσον αφορά στον Ντίτερ Χέκινγκ, δεν πήρε στην Ολλανδία τους τραυματίες, Κνόχε και Κρούζε, ενώ αν δεν τα καταφέρει ο Τρες θα ξεκινήσει ο Γιουνγκ δεξιά στην άμυνα.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Zoet; Brenet, Moreno, Bruma, Arias; Guardado, Hendrix, Pröpper; Locadia, De Jong, Narsingh.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Benaglio; Träsch (Jung), Naldo, Dante, Rodríguez; Luiz Gustavo, Arnold; Caligiuri, Draxler, Schürrle; Dost.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Σέντρα στις 17:00

Το δύσκολο ταξίδι και το κρύο στο Καζακστάν ελπίζει ο προπονητής της Αστάνα να δημιουργήσει προβλήματα στην Ατλέτικο, με τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ να τονίζει χαρακτηριστικά: "Μπορούμε να ανοίξουμε την οροφή του γηπέδου για το κάνουμε ακόμη πιο δύσκολο για αυτούς".

Ούτε αυτός, ούτε ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΣΤΑΝΑ: Erić; Ilić, Aničić, Postnikov, Shomko; Maksimović, Cañas, Zhukov, Kéthévoama; Dzholchiyev; Nuserbayev.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Gámez, Savić, Godín, Siqueira; Saúl, Gabi, Koke, Carrasco; Griezmann, Torres.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Χωρίς Σάμαρη, αμφίβολοι Μήτρογλου και Φέισα

Η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Γαλατάσαράι χωρίς τον Ανδρέα Σάμαρη, καθώς είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα και στις 3 πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, ενώ τραυματίας είναι ο Νελσίνιο και οι Μήτρογλου, Φέισα ίσως να μην είναι ούτε στον πάγκο λόγω τραυματισμών.

Ο Ρουί Βιτόρια προειδοποίησε τους παίκτες του πως η Γαλατάσαράι μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα και στην Λισαβόνα, ενώ ο Χασάν Χαμζαόγλου δεν πήρε στην Πορτογαλία τους τραυματίες, Χαμίτ Αλτιντόπ και Καρόλ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Júlio César; Sílvio, Luisão, Jardel, Eliseu; André Almeida, Pizzi, Gonçalo Guedes, Gaitán; Jonas, Raúl Jiménez.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Muslera; Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın; Selçuk İnan, Bilal Kısa; Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin; Burak Yılmaz.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

"Διπλά" πρόκρισης για Γιουβέντους

Αν η Γιουβέντους νικήσει στην Γερμανία την Γκλάντμπαχ θα εξασφαλίσει πρόκριση στους "16" αν πάρει "διπλό" και η Μάντσεστερ Σίτι με την Σεβίλλη.

Κεντίρα και Ρομπέρτο Περέιρα είναι στο απουσιολόγιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ ο Αντρέ Σούμπερτ δεν υπολογίζει στους Χαν, Χέρμαν, Σουλτς, Στραντσλ, Γιάντσκε, ίσως και στον Κορμπ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Sommer; Nordveit, Christensen, Domínguez, Wendt; Xhaka, Dahoud, T Hazard, Johnson; Raffael, Stindl.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Marchisio, Pogba; Cuadrado, Mandžukić, Morata.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

Για πρόκριση και η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι αν μετά την Αγγλία νικήσει την Σεβίλλη και στην Ισπανία θα εξασφαλίσει πρόκριση αν δε νικήσει η Γκλάντμπαχ την Γιουβέντους.

Μπέτο, Παρέχα, Καρίσο και Γκαμεϊρό είναι οι απουσίες για τον Ουνάι Έμερι, ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν υπολογίζει στους Σαμπαέτα, Νασρί, Αγκουέρο και Νταβίντ Σίλβα (όχι 100% έτοιμοι οι Ντελφ και Κλίσι).

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΕΒΙΛΛΗ: Sergio Rico; Coke, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas; N'Zonzi, Krychowiak; Konoplyanka, Banega/Iborra, Vitolo; Llorente.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov; Touré, Fernandinho; Navas, De Bruyne, Sterling, Bony.

Preview: Champions League (day 4 - part 1)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 4ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το Αστάνα - Ατλέτικο που ξεκινά στις 17:00.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι φυσικά στο "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1HD καθώς για 1η φορά στην ελληνική τηλεόραση ο ΟΤΕ ΤV έχει εξασφαλίσει και τους 146 αγώνες της διοργάνωσης αποκλειστικά και σε HD και έχει και κάθε αγωνιστική ημέρα pre - game και post - game στην εκπομπή UEFA Champions League Show.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Group A

Σαχτάρ - Μάλμε

Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν [OTE Sport 2HD]

Group B

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας [OTE Sport 5HD]

Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ [OTE Sport 8HD]

Group C

Αστάνα - Ατλέτικο [OTE Sport 1HD / 17:00]

Μπενφίκα - Γαλατάσαράι [OTE Sport 7HD]

Group D

Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους [OTE Sport 4HD]

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι [OTE Sport 3HD]

Και τα ματς της Τετάρτης:

Group E

Μπαρτσελόνα - ΜΠΑΤΕ [OTE Sport 4HD]

Ρόμα - Λεβερκούζεν [OTE Sport 5HD]

Group F

Μπάγερν - Άρσεναλ [OTE Sport 3HD]

Ολυμπιακός - Ντίναμο Ζάγκρεμπ [OTE Sport 2HD / ΕΡΤ1]

Group G

Μακάμπι Τελ-Αβίβ - Πόρτο

Τσέλσι - Ντινάμο Κιέβου [OTE Sport 7HD]

Group H

Λιόν - Ζενίτ

Γάνδη - Βαλένθια

*για τα ματς της Τετάρτης φυσικά θα δημιουργηθεί ξεχωριστή προαναγγελία

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Ρεάλ 7 (6-0)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 7 (5-0)

3. Μάλμε 3 (1-4)

4. Σαχτάρ 0 (0-8)

Group B

1. Βόλφσμπουργκ 6 (4-2)

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (4-4)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-4)

4. Αϊντχόφεν 3 (4-6)

Group C

1. Ατλέτικο 6 (7-2)

2. Μπενφίκα 6 (5-3)

3. Γαλατάσαράι 4 (4-5)

4. Αστάνα 1 (2-8)

Group D

1. Γιουβέντους 7 (4-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (5-4)

3. Σεβίλλη 3 (4-4)

4. Γκλάντμπαχ 1 (1-5)

Group E

1. Μπαρτσελόνα 7 (5-2)

2. Λεβερκούζεν 4 (9-7)

3. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)

4. Ρόμα 2 (7-8)

Group F

1. Μπάγερν 6 (8-2)

2. Ολυμπιακός 6 (4-5)

3. Άρσεναλ 3 (5-5)

4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3 (2-7)

Group G

1. Πόρτο 7 (6-3)

2. Ντινάμο Κιέβου 5 (4-2)

3. Τσέλσι 4 (5-2)

4. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 0 (0-8)

Group H

1. Ζενίτ 9 (8-4)

2. Βαλένθια 6 (5-4)

3. Γάνδη 1 (3-5)

4. Λιόν 1 (2-5)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

3 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

2 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα)

Μαξίμ Λεστιέν (Αϊντχόφεν)

Φίλιπ Μλαντένοβιτς (ΜΠΑΤΕ)

Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Άλβαρο Μοράτα (Γιουβέντους)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ