CHAMPIONS LEAGUE

Πλατινί: "Σεβόμαστε ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο"

Πλατινί: "Σεβόμαστε ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο"

Ο Μισέλ Πλατινί "απάντησε" στις κατηγορίες για... περίεργα αποτελέσματα στο φινάλε των ομίλων του Champions League, τονίζοντας ότι σέβεται πάντα τις ομάδες που προκρίνονται.

"Πρέπει πάντα να σέβεσαι αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο πάνω στο χορτάρι. Υπάρχουν οι εκπλήξεις και θα σέβομαι πάντα τους συλλόγους που παίρνουν την πρόκριση.

Ένας σύλλογος από την Κύπρο (σ.σ ΑΠΟΕΛ) και ένας από την Ελβετία (σ.σ Βασιλεία) προκρίθηκαν.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε νεοεισελθόντες μεταξύ των 16 καλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων", τόνισε ο πρόεδρος της UEFA κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας, και πρόσθεσε:

"Δεν έχω αμφιβολίες γαι την ακεραιότητα ενός αγώνα ή μίας διοργάνωσης. Πιστεύω σε αυτή τη διοργάνωση και πιστεύω στην ακεραιότητα των παικτών που συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Το να προσπαθούμε να δώσουμε λογική εξήγηση για τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ εύκολη.

Υπάρχουν αγώνες που ο τερματοφύλακας έχει μία άσχημη ημέρα, όπου η άμυνα δεν έχει πάει καλά, ή ίσως μία ομάδα να είναι ήδη αποκλεισμένη πριν το τελευταίο ματς και να μην έχει το παραμικρό κίνητρο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ απόλυτα λογικό".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του γενικού γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος δεν βρήκε τίποτα το μεμπτό στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τα ματς Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιον και Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ να προκαλούν αρκετό "θόρυβο".

"Καμία παρατυπία. Περιμένουμε την έκθεση των διαιτητών για να ανοίξουμε την τελική έρευνα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ