CHAMPIONS LEAGUE

Πεσέιρο:"Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα"

Πεσέιρο:"Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ζοζέ Πεσέιρο μετά την σπουδαία πρόκριση της Μπράγκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι επικράτησαν στα πέναλτι της Ουντινέζε (4-5). Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Μίκαελ να αποδεικνύεται "χρυσή αλλαγή"για τον έμπειρο προπονητή καθώς ισοφάρισε στο 72΄.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού φρόντισε να εκθειάσει τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τον πρόεδρο της Μπράγκα για την τεράστια επιτυχία.

"Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, πιο σημαντικό από τα δικά μου ρεκόρ είναι να προκριθεί η Μπράγκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του που τα καταφέρνει ο σύλλογος και πιστεύω πως το αξίζαμε. Ακόμη και μετά την ισοπαλία στην Πορτογαλία νιώθαμε πως μπορούσαμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση" τόνισε αρχικά ο Πεσέιρο για να προσθέσει:

"Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και σε όσους βοήθησαν για να φτάσει η Μπράγκα μέχρι εδώ".

Ο 52χρονος προπονητής τόνισε πως δεν χρειάζεται επιπλέον μετεγγραφές η Μπράγκα. "Διαχειρίζομαι μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι δύσκολο να επιλέξω την ενδεκάδα. Δεν χρειάζομαι και δεν περιμένω περισσότερους παίκτες.

Ελπίζω να τους έχω όλους και να μην χάσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή. Η Μπράγκα διαθέτει σπουδαίους παίκτες και είναι λογικό άλλοι σύλλογοι να θέλουν να ενισχυθούν με δικούς μας ποδοσφαιριστές".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ