CHAMPIONS LEAGUE

Πέρεθ: "Θα παραμείνουν όλοι"

Real Madrid's headcoach Zinedine Zidane, right, is embraced by Real president Florentino Perez at the end of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016.  (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's headcoach Zinedine Zidane, right, is embraced by Real president Florentino Perez at the end of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να πάρει και την επόμενη "Χρυσή Μπάλα".

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρισκόταν στον έβδομο ουρανό μετά από την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στις δηλώσεις που έκανε στο "Atresmedia": "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε και παίξαμε καλά. Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Από τους παίκτες, τον προπονητή, τους φιλάθλους, τους φίλους της Γιουβέντους για τη συμπεριφορά τους".

Ο Ισπανός μεγιστάνας στήριξε για ακόμα μία φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας λόγο για ακόμα μία "Χρυσή Μπάλα" ( "δεν υπάρχει κάποιος που να την αξίζει περισσότερο από τον Κριστιάνο"), ενώ για τα μεταγραφικά δεν είπε πολλά πράγματα, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει και για τον Νταβίδ ντε Χέα: "Ο Ντε Χέα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας που παίζει στη Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω που θα παίζει τη νέα σεζόν, επειδή δεν είμαι μάντης".

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, είχε πολλά να πει και επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει: "Ο Ζιντάν είναι ένα άτομο που πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι οι φίλοι της Ρεάλ. Ανέβασε το επίπεδο το 2011 και μας έκανε μία επίδειξη. Χρειάστηκε 17 μήνες και σε 17 μήνες δεν γίνεται να τα κάνεις όλα. Δεν είναι βέβαιος για το μέλλον του, διότι θέλει να αισθάνεται πιο άνετος και να μην έχει την πίεση για το εάν θα ανανεώσει ή όχι. Είπε επίσης ότι δεν κέρδισε τίποτα, ενώ κέρδισε τα πάντα. Θα μιλήσουμε με τον Ζιζού, που είναι ο μαέστρος της ορχήστρας και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα παραμείνουν όλοι".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ