CHAMPIONS LEAGUE

Πάρντo: "Έπρεπε να είμαστε περισσότερο επιθετικοί"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÏÔÆÉÔÆÁ ÏÖÏÅ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÏÔÆÉÔÆÁ ÏÖÏÅ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο εξήγησε την ήττα από τη Σπόρτινγκ στην αδυναμία των "ερυθρολεύκων" να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των "λιονταριών" και στην έλλειψη επιθετικότητας. Τι είπαν και οι Ταχτσίδης, Φιγκέιρας.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, άφησε τους "ερυθρόλευκους" εκτός Ευρώπης και η ίδια μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με τον Κολομβιανό εξτρέμ των "ερυθρολεύκων" να εστιάζει στην έλλειψη επιθετικότητας.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες τους. Είχαν αδυναμίες. Μπορούσαμε να τους κάνουμε ζημιά από τα άκρα, έπρεπε να είμαστε περισσότερο επιθετικοί, δεν το καταφέραμε.

Μας μένει ένα μάθημα, αυτά τα ματς πρέπει να τα παίζεις με περισσότερη ψυχή. Δεν πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, τη στιγμή που έπρεπε. Θα πρέπει να τελειώσουμε αυτή την περιπέτεια, με τη Γιουβέντους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", υποστήριξε ο Φελίπε Πάρντο στην Cosmote TV.

Ταχτσίδης: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στη Λισαβόνα.

"Αδικήσαμε τους εαυτούς μας απόψε, δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε. Ειδικά στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου, πληρώσαμε με γκολ δύο αβίαστα λάθη. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Θέλαμε όλοι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα", τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Καταφέραμε και βγήκαμε με γρήγορες πάσες στην αντεπίθεση, φτάσαμε στα πλάγια. Δεν είχαμε παίκτη στην αντίπαλη περιοχή γιατί παίζαμε λίγο πιο πίσω. Πληρώσαμε τα λάθη στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου".

Όσο για τον αγώνα με τη Γιουβέντους, υποστήριξε: "Έχουμε κίνητρο γιατί πρέπει να κάνουμε μια νίκη στην Ευρώπη, να την ευχαριστηθεί ο κόσμος κι εμείς. Θα πάμε για τη νίκη".

Φιγκέιρας: "Έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες"

Φειδωλός εμφανίστηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά από το τέλος του αγώνα.

"Μας έλειπε λίγο η τύχη. Έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε. Η Σπόρτινγκ εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες της, εμείς δεν το κάναμε", τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και για το εάν υπάρχει κίνητρο, τόνισε: "Φυσικά υπάρχουν κίνητρα. Παίζουμε με τη Γιουβέντους, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θα αναζητήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ