CHAMPIONS LEAGUE

"Παράδεισος" η Γερμανία, ακριβή η Ισπανία

"Παράδεισος" η Γερμανία, ακριβή η Ισπανία

Αλιάντς Αρίνα ή Ολντ Τράφορντ; Καμπ Νόου ή Παρκ Ντε Πρενς. Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων που έχουν βάλει οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League για τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Οι Ισπανοί έχουν να υπερηφανεύονται για τις τρεις ομάδες τους που είναι μεταξύ των οκτώ κορυφαίων της Ευρώπης (Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αναμετρώνται απόψε στον ισπανικό εμφύλιο που προέκυψε), ωστόσο οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να δουν από τα εντός έδρας ματς των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο σε αυτή τη φάση θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το φθηνότερο εισιτήριο που εκδόθηκε από πλευράς Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο ήταν στα 93 ευρώ και το ακριβότερο στα 245 ενώ 93 ευρώ κοστίζει το εισιτήριο και για τους οπαδούς των φιλοξενουμένων.

Όσον αφορά στη ρεβάνς, το φθηνότερο εισιτήριο για την είσοδο κάποιου στο "Βιθέντε Καλδερόν" κοστίζει 60 ευρώ και το ακριβότερο 170, ενώ τα εισιτήρια για τους οπαδούς των "μπλαουγκράνα" θα κοστίζουν 60, 70, 80 και 90 ευρώ.

Αρκετά ψηλά έχει ανέβει και ο... οικονομικός πήχης και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η πιο προσιτή τιμή εισιτηρίου για τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ είναι στα 70 ευρώ και η πιο ακριβή τιμή είναι τα 240, με τους φίλους των Βεστφαλών να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο είτε με 70 είτε με 85 ευρώ.

Σε αντίθεση με την Ισπανία, οι δύο γερμανικές ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό εφαρμόζουν εντελώς διαφορετική πολιτική όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων.

Έτσι κάποιος φίλαθλος μπορεί να δει το Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα και με 35 ευρώ ενώ με ένα παραπάνω μπορεί να βρει θέση για το Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ να σημειωθεί πως το ακριβότερο εισιτήριο για αυτά τα ματς έχει οριστεί στα 130 και 90 ευρώ αντίστοιχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν από την πλευρά της έχει εισιτήρια ακόμα και με 30 ευρώ για το ματς με την Τσέλσι, με το ακριβότερο να φτάνει πάντως τα 250 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις τιμές των εισιτηρίων στα προημιτελικά του Champions League:

"Παράδεισος" η Γερμανία, ακριβή η Ισπανία
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ