CHAMPIONS LEAGUE

Όβρεμπο: "Ακόμα δέχομαι απειλές"

Όβρεμπο: "Ακόμα δέχομαι απειλές"

Ο Τομ Χένινγκ Όβρεμπο, δηλώνει ότι ακόμα και σήμερα δέχεται απειλές για την ζωή του από οπαδούς της Τσέλσι.

Ο Νορβηγός διαιτητής Τομ Χένινγκ Όβρεμπο, είχε διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι - Μπαρτσελόνα το 2009. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 με τους "μπλαουγκράνα" να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό της Ρώμης.

Οι Άγγλοι είχαν φριχτά παράπονα από την διαιτησία του Όβρεμπο που ακόμα δεν τον έχουν ξεχάσει. Ουκ ολίγες ήταν οι περιπτώσεις που οι παίκτες των "μπλε" είχαν ζητήσει πέναλτι σε εκείνο το ματς και ο Όβρεμπο τους αρνήθηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νορβηγός, είχε δεχτεί επίθεση από τους παίκτες της Τσέλσι που συγκρατούσαν τα νεύρα τους για να μην δεχτούν βαριά τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Όβρεμπο με δηλώσεις και ενόψει του αποψινού αγώνα Τσέλσι - Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ακόμα δέχεται απειλές για την ζωή του αν και δεν τις παίρνει πολύ σοβαρά.

" Ακόμα δέχομαι απειλές θανάτου αλλά πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν τις παίρνω σοβαρά αν και απορώ για αυτούς που τις στέλνουν. Μόλις χθες έλαβα ένα mail από ένα οπαδό της Τσέλσι που έλεγε ότι θέλει να σκοτώσει εμένα και την οικογένεια μου.

Όσοι γνωρίζουν τους κανονισμούς ξέρουν ότι ορισμένες αποφάσεις μου ήταν λανθασμένες αλλά αυτή είναι η ζωή του διαιτητή. Κατά ένα περίεργο τρόπο, είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας σε μία πολύ έντονη κατάσταση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ