CHAMPIONS LEAGUE

Ούτε στις εξέδρες του "Καμπ Νόου" ο Μουρίνιο!

Ούτε στις εξέδρες του "Καμπ Νόου" ο Μουρίνιο!

Για τον φόβο των... Καταλανών ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα από τις εξέδρες του "Καμπ Νόου" αλλά σε ειδικά διαμορφωμένη σουίτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποβολή του στην πρώτη αναμέτρηση στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" δεν έχει το δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο του.

Ο "Special One" μετά και τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε σχετικά με την αλλοίωση του αποτελέσματος λόγω διαιτησίας έχει γίνει κόκκινο πανί για τους φίλους των "μπλαουγκράνα".

Θεωρείται δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τους οπαδούς των γηπεδούχων εάν βρεθεί στις εξέδρες του "Καμπ Νόου".

Έτσι σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο προκρίνεται η ιδέα να παρακολουθήσει το σπουδαίο ματς σε ειδικά διαμορφωμένη VIP σουίτα προκειμένου να μην υπάρχει επαφή με θεατές.


Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, Ο Μουρίνιο δεν επιτρέπεται να δίνει οδηγίες, να έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια, τη φυσούνα, ενώ θα μπορεί να εισέλθει στα αποδυτήρια της ομάδας του μόνο 15 λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ