CHAMPIONS LEAGUE

Οριστικά Σάλκε-ΠΑΟΚ!

Οριστικά Σάλκε-ΠΑΟΚ!

Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε ο ΠΑΟΚ και θα παίξει με τη Σάλκε στα προκριματικά πλέι-οφ, κυνηγώντας μια θέση στους ομίλους. Στις 21/8 το πρώτο ματς στη Γερμανία, στις 27 η ρεβάνς στην (άδεια) Τούμπα. Στους ομίλους του Europa League η Μακάμπι

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει την θέση της Μέταλιστ και θα παίξει στα πλέι-οφ του Chalmpions League διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης. Αυτό αποφάσισε πριν από λίγο η UEFA η οποία εξέδωσε και την σχετική ανακοίνωση.

Η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε λαμβάνοντας υπ΄όψη την απόφαση για αποκλεισμό της Μέταλιστ και έβαλε τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφαία διοργάνωση.

Έτσι, λοιπόν, στις 21 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε και στις 27 του ίδιου μήνα θα παίξει τη ρεβάνς στην (άδεια, λόγω τιμωρίας) Τούμπας. Ο Χουπ Στέφενς θα συναντήσει την πρώην ομάδα του, αφού πριν πάει στον ΠΑΟΚ εργαζόταν στη Σάλκε.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε επίσης να στείλει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει μια ευκαιρία να περάσει στους ομίλους του Champions League. Ακόμη όμως κι αν αποκλειστεί από τη Σάλκε θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του στην Ευρώπη, αφού θα παίξει στους ομίλους του Europa League!

Οριστικά Σάλκε-ΠΑΟΚ!

Στην απόφαση της η Επιτροπή Επειγόντων Υποθέσεων, όπως ονομάζεται (UEFA Emergency Panel) και η οποία αποτελείται από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφέρει: " Ο ΠΑΟΚ αντικαθιστά την Μέταλιστ για το υπόλοιπο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στη περίοδο 2013-14. Κατά συνέπεια ο ελληνικός σύλλογος που αποκλείστηκε από τη Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει τώρα την Σάλκε στα πλέι-οφ του Champions League, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.

Η Μέταλιστ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντικατασταθεί στα πλέι-οφ του Europa League και ο αντίπαλός του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα πάρει απευθείας θέση στην φάση των ομίλων"

Η απόφαση, βεβαίως, άφησε ικανοποιημένους όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook ανέβηκε, ήδη, η σχετική ...φωτογραφία, με την προαναγγελία των δυο μεγάλων αναμετρήσεων κόντρα στη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Οριστικά Σάλκε-ΠΑΟΚ!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ