CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γάλλος Λανουά σφυρίζει το Σάλκε-ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος Λανουά σφυρίζει το Σάλκε-ΠΑΟΚ

Ο 43χρονος έμπειρος διαιτητής, Στεφάν Λανουά, θα διευθύνει το κρίσιμο παιχνίδι στο Γκελζενκίρχεν. Ποιοι είναι οι βοηθοί του, ποιο το προφίλ του.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σάλκε έγινε γνωστό ποιοι είναι οι διιατητές του πρώτου αγαώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στη Γερμανία στα πλάισια των πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα, διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στεφάν Λανουά, ένας από τους πλέον έμπειρους διαιτητές.

Ο 43χρονος Γάλλος θα έχει πλάγιους βοηθούς τους Φρεντερίκ Κανό (έχουν συνεργαστεί σε πολλά εγχώρια και διεθνή ματς) και Σιρίλ Γκρινγκόρ και επιπρόσθετους τους Φρεντερίκ Φοτρέ και Ρούντι Μπουκέ, ενώ τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φρεντερίκ Χακέ. Όλοι είναι συμπατριώτες του Λανουά.

Το προφίλ του Λανουά

Στα 43 χρόνια του ο Στεφάν Λανουά μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει πάρει μέρος σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις. Καταρχήν είναι διαιτητής στη Ligue 1 από το 2002 και τρεις φορές (2008, 2010 και 2012) έχει ανακηρυχθεί κορυφαίος από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας. Ακόμη, από το 2007 σφυρίζει σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και το EURO 2012 (σφύριξε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία). Ήδη έχει προεπιλεγεί για το Μουντιάλ του 2014.

Με ασπρόμαυρες φανέλες ο ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε ανακοινώθηκαν και οι εμφανίσεις των δύο ομάδων. Οι παίκτες της Σάλκε θα αγωνιστούν με πράσινες μπλούζες, μαύρο παντελόνι και του ΠΑΟΚ με ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες, λευκό σορτς και λευκές κάλτσες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ