CHAMPIONS LEAGUE

Μπουφόν: "Λιγότερο από 35% οι πιθανότητες για το τρόπαιο"

Foto LaPresse - Spada
23 05 2015 Torino (Italia)
Sport Calcio
Juventus - Napoli
Campionato di Calcio Serie A TIM 2014 2015 - Stadio " Juventus Stadium "
Nella foto:  buffon    

Photo LaPresse - Spada
23 05 2015  (Italy)
Sport Soccer
Juventus - Napoli
Italian Football Championship League A TIM 2014 2015 - " Juventus Stadium "
In the pic: buffon
Foto LaPresse - Spada 23 05 2015 Torino (Italia) Sport Calcio Juventus - Napoli Campionato di Calcio Serie A TIM 2014 2015 - Stadio " Juventus Stadium " Nella foto: buffon Photo LaPresse - Spada 23 05 2015 (Italy) Sport Soccer Juventus - Napoli Italian Football Championship League A TIM 2014 2015 - " Juventus Stadium " In the pic: buffon LAPRESSE/SPADA

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παραδέχτηκε πως η Γιουβέντους έχει απέναντι στη Μπαρτσελόνα λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας σε σύγκριση με τα ματς με τη Ρεάλ αλλά υποσχέθηκε πως θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των Καταλανών.

"Απέναντι στη Ρεάλ ίσως είχαμε 35% πιθανότητες να προκριθούμε εις βάρος της οπότε εκτιμώ τώρα ότι οι πιθανότητές μας να κατκατήσουμε το τρόπαιο απέναντι σε αυτή την ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι ακόμα λιγότερες.

Το γνωρίζουμε αυτό και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε από τη στιγμή που είναι τόσο προφανές. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα της Μπαρτσελόνα, για αυτά που έχουν πετύχει και για τους παίκτες που έχουν.

Όπως όμως είπα και για τη Ρεάλ, έχουμε και εμείς μερικά όπλα για τους ανταγωνιστούμε αλλά και τρόπους για να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή τους. Οπότε θα παίξουμε έχοντας αυτό στο μυαλό μας", τόνισε ο εμβληματικός γκολκίπερ της Γιουβέντους με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ενώ σε ερώτηση τι σημαίνει για εκείνον ο τελικός (σ.σ. γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου όπου πριν εννέα χρόνια είχε πάρει το Μουντιάλ με την εθνική Ιταλίας, λίγο πριν υποβιβαστεί με τη Γιουβέντους στη Serie B), απάντησε:

Μπουφόν: "Λιγότερο από 35% οι πιθανότητες για το τρόπαιο"

"Για μένα προσωπικά είναι ένας μεγάλος στόχος καθώς η καριέρα μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι προφανές πως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκε να πάρω αρκετές περίπλοκες και δύσκολες αποφάσεις.

Πήρα εκείνες τις αποφάσεις με κριτήριο τα συναισθήματά μου και στον τρόπο ζωής μου. Και πρέπει να πω ότι μετά από εννέα ή δέκα χρόνια -μερικά εκ των οποίων ήταν πραγματικά δύσκολα- το να έρθω εδώ ξανά μαζί με όλη την ομάδα, το επιτελείο και τους οπαδούς, είναι κάτι το πολύ σπουδαίο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ