ΣΤΗΛΕΣ

"Μπορεί ο Ολυμπιακός"

"Μπορεί ο Ολυμπιακός"

Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Ιβ Μπροκέν σκιαγραφεί για λογαριασμό του Sport24.gr το προφίλ της Άντερλεχτ καταλήγοντας πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Βρυξέλλες αρκεί να μην εγκλωβιστεί στο παιχνίδι των Βέλγων (vids).

Η Άντερλεχτ μετά την συντριβή με 4-0 στο βελγικό ντέρμπι από την Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-0 της Λιρς.

Η ομάδα του Γιον Φαν Ντεν Μπρομ μπορεί να σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία στο Βέλγιο ωστόσο μόνο άτρωτη δεν θεωρείται.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Ιβ Μπροκέν, επισημαίνει στο Sport24.gr τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ".

" Πολλοί σημαντικοί παίκτες αποχώρησαν από την Άντερλεχτ, όπως οι Γιοβάνοβιτς, Μπίλια (Λάτσιο) και Μποκανί (Ντιναμό Κιέβο). Δεν υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που μπορούν να σηκώσουν το βάρος του ηγέτη. Ακόμη και ο αρχηγός τους, Γκιγιόμ Ζιέλ...

Παρ' όλα αυτά διαθέτουν πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες όπως είναι οι Πρετ, Μπρούνο, Ατσεαμπόνγκ, Τιλμάν και Μπεμπά.

Ωστόσο, δεν πιάνουν υψηλά επίπεδα απόδοσης σε κάθε ματς. Από την άλλη πλευρά η Άντερλεχτ σκοράρει πολλά γκολ διαθέτοντας στη σύνθεση της, τους Σουάρεζ και Μίτροβιτς.

Αμφότεροι χρειάζεται να βρίσκονται σε καλή μέρα για να ελπίζει η Άντερλεχτ. Στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει δυσκολίες καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

"Μπορεί ο Ολυμπιακός"

Η Άντερλεχτ μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ (28 σε 9 αγωνιστικές) όμως αμυντικά παρατηρούνται αδυναμίες (14 γκολ παθητικό).

Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες για να κάνει την διαφορά στην αποψινή αναμέτρηση. Εάν όμως η Άντερλεχτ πιέσει τον Ολυμπιακό και τον αναγκάσει να οπισθοχωρήσει θα έχει λίγες πιθανότητες για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την τακτική που εφαρμόζει ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν ντερ Μπρομ, πιστεύω πως δεν ταιριάζει στο παιχνίδι της Άντερλεχτ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ