CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Μπλαν: "Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Ο Λοράν Μπλαν, στο περιθώριο των δηλώσεων του για το εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό, χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Μια δύσκολη σειρά αγώνων περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο Σαμπιονά αλλά και την Ευρώπη.

Αυτό υποστήριξε και ο τεχνικός των Παριζιάνων, Λοράν Μπλαν, στο περιθώριο των δηλώσεων του για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του με την Μπορντό και τον Ολυμπιακό.

" Η ανεπάρκεια ως προς την εμφάνιση σε έναν αγώνα είναι πάντα ο εχθρός μας. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και δύσκολα. Καμία ομάδα δεν είναι αμελητέα.

Οφείλουμε ως Παρί Σεν Ζερμέν να πάμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπορντό, όπως και σε αυτό με τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Δηλαδή με πολύ μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός της Παρί.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ