CHAMPIONS LEAGUE

"Μπάρτσα για το καλό του ποδοσφαίρου"

"Μπάρτσα για το καλό του ποδοσφαίρου"
Φαν Ντερ Σαρ

Την Μπαρτσελόνα θα ήθελε να δει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της Τσέλσι. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε.

Άκρως καυστικός ήταν ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ με την Τσέλσι και την εμφάνισή της στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός εξέφρασε την άποψη πως θα έπρεπε οι Λονδρέζοι να έχουν ηττηθεί και μάλιστα με βαρύ σκορ.

Συν τοις άλλοις, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέστησε σαφές πως θα ήθελε να δει την Μπαρτσελόνα να προκρίνεται στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς του αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου, όπως είπε στη "Daily Mail".

"Για το καλό του παιχνιδιού και του ποδοσφαίρου γενικότερα ελπίζω η Μπαρτσελόνα να νικήσει στο "Καμπ Νόου". Μου αρέσουν οι ομάδες που επιτίθενται. Η Τσέλσι δεν έκανε τίποτα άλλο από το να αμύνεται με εννιά παίκτες και να κρατάει πολλούς στο κέντρο του γηπέδου".

"Ωστόσο, αυτή η μονομαχία θα έχει νικητή σύντομα. Περιμένω η Τσέλσι να χάσει με βαρύ σκορ. Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι και 5-1 υπέρ της Μπάρτσα στο πρώτο παιχνίδι. Η Τσέλσι είχε μόνο ένα σουτ προς την εστία και κατάφερε να σκοράρει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ