CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν-Τσέλσι και στο "Olympiastadion"!

Μπάγερν-Τσέλσι και στο "Olympiastadion"!

Η UEFA ανακοίνωσε πως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου έναντι συμβολικού εισιτηρίου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η "Allianz Arena" αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές το βράδυ της 19ης Μαΐου όταν και θα φιλοξενήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της οικοδέσποινας Μπάγερν και της Τσέλσι, ωστόσο ανάλογο σκηνικό αναμένεται και στο προηγούμενο σπίτι των Βααυρών, το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα τοποθετηθεί στο γήπεδο γιγαντοοθόνη για να προβληθεί το ματς, με τον κάθε φίλαθλο να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον τελικό πληρώνοντας αντίτιμο 5 ευρώ και να έχει τη δυνατότητα να αγοράζει μέχρι και τέσσερα εισιτήρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό η χωρητικότητα του "Olympiastadion" για αυτή την εκδήλωση θα είναι 65.000 θεατών, με τα έσοδα να πηγαίνουν στα ταμεία της UEFA για την κάλυψη θεμάτων ασφαλείας και οργάνωσης.

Η διακίνηση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Παρασκευή (27/4) ενώ την ημέρα του τελικού οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν την πρώτη σέντρα, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει live διάφορα μουσικά συγκροτήματα μέχρι την έναρξη του αγώνα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ