CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Το παίρνω πάνω μου"

Μουρίνιο: "Το παίρνω πάνω μου"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προανήγγειλε αλλαγές ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Ντόρτμουντ και φρόντισε να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση αποκλεισμού.

Το 4-1 της Βεστφαλίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους "μερένγκες", ωστόσο σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Ο "Special One" προκειμένου να αποφορτίσει τους παίκτες τόνισε πως θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστεί.

" Νομίζω ότι σε όλους τους συλλόγους, όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η επιτυχία και αποτυχία είναι ευθύνη του προπονητή.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από ορισμένους συλλόγους, αναγνωρίζεται διαφορετικά η δουλειά ενός προπονητής και καταλογίζονται οι ευθύνες στις καλές και στις κακές στιγμές.

Είμαι ήρεμος γιατί το γνωρίζω. Οι εκατό βαθμοί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ρεκόρ στο πρωτάθλημα και εάν δεν περάσουμε στον τελικό, τότε θα είναι δική μου αποτυχία" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του "Μου" για να συμπληρωσει:

" Φάνηκε ότι η Ντόρτμουντ ήξερε πως έπρεπε να παίξει στο πρώτο ματς. Ήταν ένα σύνολο χωρίς αμφιβολία. Αύριο η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Μπορούμε να παίξουμε με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνήθως δεν παίζουμε και ένα σύστημα που δεν χρησιμοποιούμε υπό κανονικές συνθήκες".

Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ τόνισε πως στόχος της Ρεάλ είναι να προηγηθεί στο σκορ.

"Θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε λεπτό με λεπτό να σκοράρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Εάν παίξουμε όπως στο Ντόρτμουντ, τότε ξεχάστε το! Μπορεί να χάσουμε ακόμη και το παιχνίδι. Εάν παίξουμε όπως ξέρουμε και έχουμε ομαδικό πνεύμα. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ