CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Προσεχτικοί απέναντι στην Γαλατά"

Μουρίνιο: "Προσεχτικοί απέναντι στην Γαλατά"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν καθησυχάζει ενόψει του αγώνα με την Γαλατάσαράι και περιμένει αντίσταση από την τουρκική ομάδα.

Η αναμέτρηση Γαλατάσαράι-Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φαντάζει εύκολη για τους Μαδριλένους ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου προσγειωμένος.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Γαλατά είναι μία ομάδα που θέλει προσοχή και ονόμασε τις ομάδες που θεωρεί ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ.

" Mετά το πρώτο παιχνίδι είπα στους παίκτες μου ότι μία ομάδα που κερδίζει το πρώτο παιχνίδι 3-0 μπορεί να χάσει το δεύτερο με το ίδιο σκορ. Όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί απέναντι στην Γαλατά.

Έχουμε δουλέψει πάνω στα αμυντικά συστήματα της Γαλατά. Στο πρώτο ματς έπαιξαν αρχικά με τέσσερις αμυντικούς και μετά στο δεύτερο ημίχρονο με τρεις. Δουλέψαμε απέναντι και στα δύο συστήματα.

Το 2003 όταν ήμουν προπονητής στην Πόρτο αντιμετωπίσαμε την τουρκική Ντενίζλισπορ και κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι με 6-1 αλλά είδα μία διαφορετική ομάδα στον επαναληπτικό (2-2).

Το γήπεδο ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα ήταν τελείως διαφορετική. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και ένα παιχνίδι με πολύ ένταση. Οι οπαδοί της Γαλατά είναι εκδηλωτικοί και δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ωστόσο, εμείς είμαστε συνηθισμένοι και παίζουμε πολύ καλά σε δυνατές έδρες.

Πριν την κλήρωση των αγώνων πίστευα ότι όλες οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Η άποψη μου έχει αλλάξει. Η Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου είναι μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες και δίνω σε κάθε μία από αυτές 25% πιθανότητες για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν χάσουμε από την Γαλατά δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Θέλω την ομάδα μου να κερδίζει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ