CHAMPIONS LEAGUE

Μίτσελ: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος"

Μίτσελ: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Τορίνο, αλλά τόνισε πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για την ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε...

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Τορίνο, ο Μίτσελ στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία των παικτών του κόντρα στη Γιουβέντους. Ο Ισπανός επισήμανε πως η απόκρουση του Ρομπέρτο στο φινάλε του ματς μπορεί να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

" Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχουμε δείξει ένα παρά πολύ καλό δείγμα του τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρώπη και ποιος ξέρει αν αυτή η τελευταία απόκρουση του Ρομπέρτο μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Στην αρχή του παιχνιδιού δυσκολευτήκαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως αντιδράσαμε πολύ καλά. Είχαμε πολύ καλή κατοχή της μπάλας. Παίξαμε πολύ σωστά με αντεπιθέσεις. Οι παίκτες μου, κάθε άλλο παρά με έχουν απογοητεύσει", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ