CHAMPIONS LEAGUE

Μίτσελ: "Δεν θέλω να πεθάνω τόσο νέος"

Μίτσελ: "Δεν θέλω να πεθάνω τόσο νέος"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ τόνισε πως το ματς με την Άντερλεχτ στο Φάληρο είναι "ζωής ή θανάτου" και το μόνο που θέλει είναι η ζωή, αφού δεν επιθυμεί να... πεθάνει τόσο νέος. "Οι παίκτες μας ήταν θυμωμένοι και αυτό δείχνει πως έχουμε ψυχολογία νικητή", υποστήριξε ο 50χρονος προπονητής για την ήττα από την Παρί ΣΖ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Παρί Σεν-Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς":

"Για το αποτέλεσμα νιώθουμε άσχημα, για το πως ήταν σήμερα οι παίκτες μας και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε για την πρόκριση, καλά. Σήμερα (σ.σ. 27/11) είδα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα ότι οι παίκτες μας ήταν θυμωμένοι. Αυτό δείχνει πως έχουμε ψυχολογία νικητή. Είμαι περήφανος αλλά θυμώνω ακόμη περισσότερο που οι Γάλλοι παραδέχτηκαν πως ήταν μια δύσκολη και πολύ αγχωτική νίκη της Παρί.

Είναι περίπου σαν αυτό που μας συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και χάσαμε με αυτόν τον τρόπο και αυτό το σκορ, σήμερα έγινε το ίδιο με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν κάναμε και τόσα πολλά λάθη για να δεχθούμε αυτή την τιμωρία. Τώρα πράγματι έχουμε έναν τελικό μπροστά μας με την Άντερλεχτ, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν μας λέγανε στην αρχή της περιόδου ότι στην τελευταία αγωνιστική θα παίζουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας, θα μας άρεσε.

Είναι ένα παιχνίδι "ζωής ή θανάτου" και θέλουμε την ζωή... Δεν θέλω να πεθάνω τόσο νέος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για ακόμη μια φορά, ήταν καταπληκτικοί. Εκείνοι είναι περήφανοι για εμάς και εμείς για εκείνους. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε και δεν θα το κάνουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ