CHAMPIONS LEAGUE

Μίτροβιτς: "Από τους κορυφαίους Ευρωπαίους στράικερ ο Μήτρογλου"

Μίτροβιτς: "Από τους κορυφαίους Ευρωπαίους στράικερ ο Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κώστα Μήτρογλου και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός αξίζει την πρόκριση από τον Γ' όμιλο του Champions League, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η Άντερλεχτ θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο την νίκη στο 'Γ. Καραϊσκάκης".

Το βράδυ της Τρίτης (10/12, 21:45) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" στο ενδεχόμενο νίκης πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στην φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αδιαφορώντας για την έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπενφίκα και Παρί Σεν-Ζερμέν.

Μιλώντας στην "Real News", ο σέντερ φορ της πρωταθλήτριας Βελγίου, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κώστα Μήτρογλου και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός αξίζει την πρόκριση από τον Γ' όμιλο του Champions League, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η Άντερλεχτ θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο την νίκη στο 'Γ. Καραϊσκάκης".

"Δικαιούμαστε περισσότερους πόντους στον όμιλο. Όμως δεν είχαμε καθόλου τύχη και κάναμε μερικά λάθη, καθώς είμαστε πολύ νεανική ομάδα. Την Τρίτη θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε στο "Καραϊσκάκης" και να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει η βαθμολογία.

Φυσικά και αξίζει να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Είναι μια έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες και καλό προπονητή. Ο Μήτρογλου είναι, πολύ απλά, ένας από τους κορυφαίους στράικερ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Ειλικρινά τον θαυμάζω. Δεν θα παίξει την Τρίτη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει αρκετό ταλέντο για να καλύψει το κενό του".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ