CHAMPIONS LEAGUE

"Μακάρι να αποφύγουμε τα μεγαθήρια της Ευρώπης"

"Μακάρι να αποφύγουμε τα μεγαθήρια της Ευρώπης"
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ πέταξαν για τη Νιόν όπου θα διεξαχθεί η διπλή κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Η τριμελής αποστολή του ΑΠΟΕΛ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο "Μακάρι να αν αποφύγουμε τα μεγάλα θηρία της Ευρώπης", τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου και το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέα Σπυρίδη, αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (15/3) με αρχικό προορισμό τη Γενεύη και τελική στάση τη Νιόν της Ελβετίας, όπου θα διεξαχθεί η διπλή κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευδιάθετος ο κ. Ερωτοκρίτου μίλησε με ενθουσιασμό για όσα έχει πετύχει ήδη ο ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως από εδώ και πέρα δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο κερδίσει.

Δεν ξέχασε και το πρωτάθλημα, εκφράζοντας την επιθυμία των «γαλαζοκίτρινων» για παραμονή στην κορυφή της Κύπρου για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Εστειλε και τα μήνυμά του στον κόσμο, ο οποίος, όπως είπε, άνετα θα γέμιζε δύο… ΓΣΠ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη ζήτηση που θα υπάρχει.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις και δείτε video με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου στο balla.com.cy

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ