CHAMPIONS LEAGUE

Λουιζάο: "H Τσέλσι δεν άξιζε να μας νικήσει"

Benfica's Luisao, from Brazil, reacts after teammate Nicolas Gaitan, unseen, scored their second goal against Sporting during their Portuguese league soccer match Monday, Feb. 21 2011, at Sporting's Alvalade stadium in Lisbon. Benfica defeated Sporting 2-0. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Luisao, from Brazil, reacts after teammate Nicolas Gaitan, unseen, scored their second goal against Sporting during their Portuguese league soccer match Monday, Feb. 21 2011, at Sporting's Alvalade stadium in Lisbon. Benfica defeated Sporting 2-0. (AP Photo/Armando Franca) AP

Σε δηλώσεις του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπενφίκα, Λουιζάο, είπε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε διασφαλίσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο προημιτελικό. Ωστόσο, δεν εκμηδένισε τις πιθανότητες της ομάδας να προκριθεί.

Ο αρχηγός της Μπενφίκα είναι της άποψης ότι το 1-0 της Τσέλσι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα στην Λισαβόνα.

Το στερεό 1-0 με το γκολ του Καλού έκρινε την διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων οι οποίες δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να λύσουν τις διαφορές τους. Στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεζούς, δήλωσε ότι "Δεν αξίζαμε την ήττα" όπως και ο Λουιζάο.

"Το παιχνίδι στην Λισαβόνα μας άφησε πικρή γεύση γιατί η Τσέλσι δεν άξιζε να κερδίσει καθώς αποδείχτηκε ότι δεν κερδίζει πάντα όποιος παίζει καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν καλύτεροι και το αποτέλεσμα δεν είναι η πραγματικότητα" είπε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος.

Η Μπενφίκα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με μόνο έναν κεντρικό αμυντικό ετοιμοπόλεμο καθώς είναι τραυματισμένοι ο Γκαράι, ο Ζαρντέλ και ο Μιγκέλ Βίτορ, αλλά παρά την διαφορά ενός τέρματος από το πρώτο παιχνίδι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης με τον Λουιζάο να ξεκινάει βασικός.

"Αν και η Τσέλσι έχει μικρό πλεονέκτημα εξαιτίας του γκόλ επιμένω ότι η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή και μπορούμε να πάμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλειδί θα είναι να προηγηθούμε" ήρθε να προσθέσει ο Βραζιλιάνος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ