CHAMPIONS LEAGUE

Λεονάρντο: "Με τον Μέσι στην Παρί, θα είχαμε νικήσει 6-0"

Λεονάρντο: "Με τον Μέσι στην Παρί, θα είχαμε νικήσει 6-0"

Ο Λεονάρντο δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι η "καλύτερη ομαδα του κόσμου" Μπαρτσελόνα δεν νίκησε σε δύο ματς την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ υπογράμμισε πως αν η γαλλική ομάδα είχε τον Μέσι θα έπαιρνε τη νίκη με... 6-0.

"Σκοράραμε και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Ταρακουνήσαμε το Καμπ Νόου, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα φοβήθηκε πως θα χάσει. Είμαι σίγουρος πως με τον Μέσι στην ομάδα μας θα είχαμε κερδίσει με 6-0", τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, αναφορικά με τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, και πρόσθεσε:

"Μείναμε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης παίζοντας κόντρα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, χωρίς να χάσουμε ούτε ένα ματς. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό.

Έχω την αίσθηση της απογοήτευσης καθώς σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα ήταν τεράστια. Το να κάνουμε το Καμπ Νοου να τρέμει δεν είναι εύκολη πρόκληση αλλά τα καταφέραμε".

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος παράγοντας της Παρί δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Είναι ένας εκπληκτικός τεχνικός. Είμαστε πολύ καλά στο πρωτάθλημα με επτά πόντους διαφορά από τον δεύτερο και πρέπει να συνεχίσουμε.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε στο δρόμο για να γράψουμε ιστορία στο ποδόσφαιρο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ