CHAMPIONS LEAGUE

Λένον: "Ο Σαμαράς θα ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπαρτσελόνα"

Λένον: "Ο Σαμαράς θα ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπαρτσελόνα"

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον εκθειάζει τον Γιώργο Σαμαρά και δηλώνει πως περιμένει πολλά από τον Έλληνα φορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο 42χρονος προπονητής των "καθολικών" αφιέρωσε ένα ξεχωριστό κομμάτι από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου στον Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με τον Λένον η παρουσία του Σαμαρά θα κρίνει πολλά αναφορά με τις φιλοδοξίες των πρωταθλητών Σκωτίας στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

"Είναι πολύ σημαντικός κάποιες φορές σε τέτοια ματς. Απολαμβάνει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την πρόκληση τέτοιων αγώνων.

Το είδατε όλοι το Σάββατο τι ταλέντο διαθέτει (σ.σ.: πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην Κιλμάρνοκ). Όταν παίζει έτσι είναι δύσκολο να τον σταματήσεις.

Ελπίζω να μην έχει φτάσει στο πικ της απόδοσης του, τόσο νωρίς επειδή νιώθω πως αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι χρειαζόμαστε ένα μεγάλο ματς από τον Σαμαρά.

Στο Καμπ Νόου πριν τραυματιστεί είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα και περιμένω κάτι ανάλογο και απόψε", ήταν τα λόγια του Νιλ Λένον.

Δηλώσεις Λένον για το Σέλτικ-Μπαρτσελόνα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ