CHAMPIONS LEAGUE

Κυνηγάει τον Ραούλ ο Ράιαν Γκιγκς

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 08:   Ryan Giggs of Manchester United in action during the UEFA Europa League Round of 16 first leg match between Manchester United and Athletic Bilbao at Old Trafford on March 8, 2012 in Manchester, England. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Γκιγκς GETTY IMAGES

Μόλις έξι παιχνίδια απέχει ο Ράιν Γκιγκς από το να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ουαλός άσος πέρασε στην αναμέτρηση του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στο 64ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Καγκάουα και βοήθησε αρκετά την ομάδα του έτσι ώστε να φύγει με το πολύτιμο 1-1.

Αυτή ήταν η 137η εμφάνιση του Ράιαν Γκιγκς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θέλει άλλες έξι για να γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του θεσμού!

Στην κορυφή αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ραούλ που έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σάλκε, ενώ μία ανάσα από τον Ουαλό είναι οι Κασίγιας (που λογικά θα τον ξεπεράσει) Ζέεντορφ και Τσάβι.

Αν φτάσει λοιπόν στον τελικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια ο Γκιγκς, τότε έχει τη δυνατότητα να σπάσει το ρεκόρ του Ραουλ. Αν δεν τα καταφέρει δεν αποκλείεται να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο...

Αναλυτικά η λίστα με τους δέκα πρώτους

Ραούλ Γκονθάλεθ: 142

Ράιαν Γκιγκς: 137

Ικερ Κασίγιας: 127

Κλάρενς Ζέεντορφ: 125

Τσάβι Ερνάντεθ: 125

Πολ Σκόουλς: 124

Ρομπέρτο Κάρλος: 120

Πάολο Μαλντίνι: 116

Τιερί Ανρί: 122

Κάρλες Πουγιόλ: 122

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ