CHAMPIONS LEAGUE

Κωνσταντόπουλος: "Η πίεση της Άρσεναλ, ευκαιρία του Ολυμπιακού!"

Κωνσταντόπουλος: "Η πίεση της Άρσεναλ, ευκαιρία του Ολυμπιακού!"

Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Ντίμι Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (AUDIO).

Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Ντίμι Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον αυριανό (9/12) αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και είπε μεταξύ άλλων πως η πίεση που θα έχουν οι "κανονιέρηδες" αποτελεί ευκαιρία για τους Πειραιώτες.

Για το τι του έχει λείψει από τοπ ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η ελληνική γλώσσα μου έχει λείψει».

Για την Μίντλεσμπρο: «Περιμένουμε να ξεφουσκώσει κάποια στιγμή η Μπράιτον, αλλά προς το παρόν είναι πρώτη».

Για τη νίκη επί της Ίπσουιτς: «Ήταν ένα από τα γήπεδα που δεν είχαμε αποτελέσματα. Έχει προπονητή τον Μακ Κάρτνεϊ και οι ομάδες του είναι ψυχωμένες συνήθως. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλά, αλλά κερδίσαμε».

Για το αν είναι εντός στόχων με την Μίντλεσμπρο: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε μέσα στις δύο πρώτες θέσεις».

Για το πως είναι τώρα η Άρσεναλ: «Ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι που πάνε να κερδίσουν και το λένε συνέχεια. Στηρίζονται στην ποιότητα τους και στην άνοδο που έχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Εζίλ. Έχουν βέβαια και κάποιους τραυματισμούς. Θέλουν να πετύχουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν ο Ολυμπιακός τους κρατήσει χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο να είναι καλό».

Για την διαφορά με τον πρώτο αγώνα του «Έμιρεϊτς»: «Το πάθημα τους έγινε μάθημα. Κανά δυο σφαλιάρες που έφαγαν επειδή υποτίμησαν τον αντίπαλο ειδικά στο Champions League θα τους κάνει να κατέβουν με άλλη φιλοσοφία. Θα είναι πιο έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρεκόρ και είναι δύσκολο για τις ομάδες που θέλουν να κερδίσουν στο Καραϊσκάκης».

Για το πως θα μπει η Άρσεναλ και την διαχείριση του αγώνα: «Πιστεύω ότι επειδή είναι ιδιαίτερο παιχνίδι νομίζω θα κριθεί στην ψυχολογία του κάθε παίκτη και στο πόσο έτοιμος είναι. Ο Βενγκέρ έχει μία αλαζονεία για την ομάδα του και τους παίκτες του. Ότι θα βάλει παραπάνω από ένα γκολ και πολλές φορές τους έχει βγει μπούμερανγκ. Αυτό μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Δηλαδή αν κερδίζουν γυρνούν την μπάλα. Στις λεγόμενες μικρότερες ομάδες δείχνουν μία αλαζονεία».

Για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Champions League η Άρσεναλ έπειτα από 17 χρόνια: «Είναι μεγάλο πράγμα αυτό στην Αγγλία. Είναι πολύ άσχημο, ακούγεται παντού και υπάρχει μεγάλη πίεση. Το θέμα είναι το πως θα την διαχειριστούν. Όλα είναι υπέρ του Ολυμπιακού».

Για το αν έχει δει τον Ολυμπιακό: «Έχει πολύ καλή ευκαιρία ο Ολυμπιακός, όπως είναι η κατάσταση. Νομίζω θα το πάρει το αποτέλεσμα».

Για το αν κρατάει επαφές με την Ελλάδα: «Κατά καιρούς μιλάω. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά».

Για την επιστροφή του στην Μίντλεσμπρο: «Είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει κάνει χρόνια στην Premier League. Πέρασε ένα στάδιο restart. Έφυγαν πολλοί παίκτες. Έκανε αποτυχημένες προσπάθειες να ανέβει. Τα δύο τελευταία χρόνια με τον Καράνκα που είναι προπονητής τα πάμε καλά».

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ