CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Oι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους"

Κλοπ: "Oι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους"

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μαρσέιγ δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα ο τιμωρημένος Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Η Ντόρτμουντ ήταν μία κλάση ανώτερη της Μαρσέιγ επικρατώντας 3-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί μετά την ήττα από την Νάπολι την πρώτη αγωνιστική δεν είχαν άλλο αποτέλεσμα και πέτυχαν τον στόχο τους.

Υπερίσχυσαν σε κάθε τομέα του αγώνα και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό φαίνεται και στην στατιστική του ματς στην οποία ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

" Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Αν τρέχαμε λιγότερο τότε θα είχαμε πρόβλημα απέναντι στην Μαρσέιγ αφού πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους και τώρα είμαστε σε σταθερή θέση στον όμιλο.

Στο πρώτο ημίχρονο τρέξαμε έξι χιλιόμετρα περισσότερα από την Μαρσέιγ και στα μάτια μου αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αν η Ντόρτμουντ παίζει όπως σήμερα τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να μένω στην εξέδρα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ