CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Δεν αλλάζει το παιχνίδι μας"

Κλοπ: "Δεν αλλάζει το παιχνίδι μας"

Ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού έπλεξε το εγκώμιο της Γιουβέντους ξεκαθάρισε ότι η αντίπαλος στους "16" του Champions League δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της Ντόρτμουντ.

Δεν πρόκειται να μεταβληθεί το στυλ παιχνιδιού της Ντόρτμουντ από την τακτική διάταξη της Γιουβέντους, κατά την αναμέτρηση των δύο για τους "16", του Champions League, όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

"Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι μας συνέβη στην Bundesliga. Είναι ώρα να δείξουμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε καλύτεροι από το μισό της σεζόν, όπου είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Στο πρωτάθλημα, πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που κάνουμε. Ήρθαμε από τρεις διαδοχικές νίκες και τώρα στο Champions League απέναντι στη Γιουβέντους, πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας.

Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα με εμπειρία, με ποδοσφαιριστές έξυπνους, παίζει με ποιότητα αν και η ταχύτητά της είναι πιο χαμηλή από τη δική μας. Οι ιταλικές ομάδες είναι πιο τακτικές, πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν αλλάζει. ", δήλωσε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ