CHAMPIONS LEAGUE

Κιελίνι: "Ο Μέσι είναι ο Θεός του ποδοσφαίρου"

Κιελίνι: "Ο Μέσι είναι ο Θεός του ποδοσφαίρου"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υποκλίθηκε στην ποδοσφαιρική αξία του Λιονέλ Μέσι αλλά ξεκαθάρισε πως το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός κόντρα στη Μπιλμπάο δεν θα το είχε πετύχει στην Ιταλία!

"Ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή ο Θεός του ποδοσφαίρου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ιταλός αμυντικός στη Media Day της Γιουβέντους ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League, και πρόσθεσε:

"Είναι δύσκολο να τον συγκρίνω με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Πελέ και τους άλλους αλλά πιθανότατα είναι ο κορυφαίος παίκτης της τελευταίας 30ετίας. Το γκολ του κόντρα στη Μπιλμπάο;

Σαφώς και ήταν ένα υπέροχο γκολ αλλά δεν νομίζω ότι ο Μέσι θα μπορούσε να σκοράρει ένα παρόμοιο γκολ στην Ιταλία, όπου οι άμυνες είναι πολύ καλύτερες σε σύγκριση με αυτές στην Ισπανία. Το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο στο ισπανικό πρωτάθλήμα αλλά οι άμυνες εκεί είναι χειρότερες".

Κιελίνι: "Ο Μέσι είναι ο Θεός του ποδοσφαίρου"

Από την πλευρά του ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο ( "έχουν μία εκπληκτική επιθετική τριπλέτα από την οποία ξεχωρίζει ένας παίκτης φαινόμενο", δήλωσε χαρακτηριστικά) ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για ποιος παίκτης της Γιουβέντους θα παίξει το ρόλο του... Ματεράτσι (ο τελικός γίνεται στο Βερολίνο όπως και αυτός του Μουντιάλ του 2006 όπου τότε η "σκουάντρα ατζούρα" είχε νικήσει τη Γαλλία και ο Ζιντάν είχε αποβληθεί για κουτουλιά στον Ματεράτσι) απάντησε:

"Δεν έχω ιδέα, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα... (γέλια). Όμως δεν θα μας στενοχωρούσε καθόλου εάν κάποιος από τη Μπαρτσελόνα είχε την ωραία ιδέα και την ευγένεια να δώσει μία κεφαλιά σε κάποιον από τους δικούς μας παίκτες, έτσι ώστε να αποκτήσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ