CHAMPIONS LEAGUE

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης
INTIME SPORTS

Θες να βρεθείς στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης (Τρίτη 16/9, 21:45); Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan, για 4 μαγικά χαρτάκια!

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την πρώτη και κρίσιμη μάχη του στο CL με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης και το SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan, επίσημο χορηγό του Champions League, σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς την Τρίτη (16/9) το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού το sold out είναι προ των πυλών και οι φίλοι της ομάδας σχηματίζουν ουρές για να ένα εισιτήριο, όμως το SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan εξασφάλισε 4 μαγικά χαρτάκια για ισάριθμούς τυχερούς αναγνώστες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρεθείτε στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχετε με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε, για να μπει τ' όνομά σας στην κλήρωση. Οι νικητές θα βγουν την Δευτέρα (15/9) στις 12:00.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ